Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΔεν αντέχει άλλο η Δανάη Μπάρκα, μίλησε ανοιχτά: «Λίγο το ένα, λίγο...

Δεν αντέχει άλλο η Δανάη Μπάρκα, μίλησε ανοιχτά: «Λίγο το ένα, λίγο το άλλο, πήρα μία απóφαση»

Με την υπόκρουση «Always Look on the Bright Side of Life» (Πάντα να κοιτάς την φωτεινή πλευρά της ζωής) επέλεξε να ανοίξει την εκπομπή η Δανάη Μπάρκα, το πρωί της Τρίτης (27/2).

Η παρουσιάστρια τις τελευταίες ημέρες έχει βρεθεί στο «στόχαστρο», μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν το Σαββατοκύριακο από βραδινή της έξοδο με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η Δανάη Μπάρκα αφού καλημέρισε τους τηλεθεατές και καλωσόρισε πίσω τον Άρη Καβατζίκη μετά από μία ημέρα απουσίας, ανακοίνωσε τους συνεργάτες της την απόφαση που πήρε.

«Εδώ είμαστε και επειδή λίγο η επικαιρότητα μας ρίχνει, λίγο το ένα και το άλλο, εγώ πήρα μια απόφαση. Θα τα γυρίσουμε όλα τούμπα και θα περνάμε ωραία, γιατί η ζωή πρέπει να περνάει με γέλιο», είπε η Δανάη Μπάρκα με χαμόγελο.

«Τείχος προστασίας» στην Μπάρκα από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Απαράδεκτο όλο αυτό το κύμα μίσους»

Το ζήτημα της σχέσης της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη έχει μετατραπεί σε θέμα έντονης συζήτησης, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να τοποθετείται για αυτό μέσα από το Happy Day, έχοντας να στείλει ένα σαφές μήνυμα για τις αντιδράσεις, που προκλήθηκαν, λόγω της φιλίας της πρώτης με την Κατερίνα Καινούργιου.

Αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Πέρα από την άποψη που μπορεί να έχει ο καθένας μας για αυτή την ιστορία, που δεν μπορούμε να έχουμε και άποψη γιατί ποτέ δεν ξέρει τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες. Θεωρώ απαράδεκτο όλο αυτό το κύμα μίσους που έχει δεχτεί η Δανάη Μπάρκα»!

Η σαφής θέση της Τσιμτσιλή υπέρ της Μπάρκα

Και πρόσθεσε: «Μπορεί να διαφωνούμε με την επιλογή της να συνδεθεί ή να μην συνδεθεί με έναν άνθρωπο που της σύστησε μια κοπέλα με την οποία έκαναν παρέα. Αυτό όμως είναι κάτι άλλο. Το να διοχετεύουμε μίσος, τοξικότητα, χυδαιότητα σε έναν λογαριασμό στο Instagram και στο Twitter και να του ευχόμαστε ασθένειες, καρκίνους και να χρησιμοποιούμε χαρακτηριστικά της εξωτερικής εμφάνισης και να τα κάνουμε και αντικείμενο χλευασμού, πρέπει να το μετριάσουμε. Για να μπήκε η Δανάη Μπάρκα στη διαδικασία να απενεργοποιήσει τα σχόλια και να μπλοκάρει κόσμο, σημαίνει ότι δέχεται ένα κύμα μίσους»!

Και πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Η Κατερίνα έκανε unfollow τη Δανάη Μπάρκα αλλά και οι δύο ακολουθούν τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Η Κατερίνα επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους αυτή τη φορά, παρόλο που έχουμε συνηθίσει να απαντά σε πράγματα που εμπλέκεται».

Δείτε το βίντεο



Τα πιο σημαντικά