Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΔεκάδες άτομα ετοιμάζουν μήνυση και αγωγή για τη βλάσφημη ανάρτηση Μόσιαλου –...

Δεκάδες άτομα ετοιμάζουν μήνυση και αγωγή για τη βλάσφημη ανάρτηση Μόσιαλου – Ειρωνείες από δημοσιογράφους

Σάλο και δικαιολογημένα ξεσήκωσε η βλάσφημη ανάρτηση του καθηγητή Ηλία Μόσιαλου που απεικόνιζε την Παναγία και τον Ιωσήφ με αναφορά στον κορονοϊό,

Ο Μόσιαλος θεώρησε… προοδευτικό να σχολιάσει τον κορονοϊό με ένα σκίτσο, χλευάζοντας την Παναγία και τη Γέννηση του Χριστού, λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα και προσβάλλοντας τα χριστιανικά αισθήματα εκατομμυρίων Ελλήνων.

Για την ντροπιαστική ανάρτηση του Μόσιαλου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση η Εκκλησία της Ελλάδος, ενώ υπάρχουν και κάποιοι που θα κινηθούν νομικά εναντίον του.

Πρόκειται για τον δικηγόρο Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, ο οποίος, μαζί με ακόμη 30 άτομα, ετοιμάζει μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα κατά του καθηγητή Πολιτικής Υγείας.

Η μήνυσή του βασίζεται στον αντιρατσιστικό νόμο και στην προσβολή των Θείων και ειδικά στην προσβολή της εικόνας της Παναγίας.

Μιλώντας στο Star ο δικηγόρος είπε πως ο κ. Μόσιαλος δεν έχει ζητήσει μια συγγνώμη μέχρι στιγμής. Παράλληλα, έκανε λόγο για προσβολή της χριστιανικής πίστης από τον κ. Μόσιαλο, ο οποίος -σύμφωνα πάντα με τον κ. Θεοδωρόπουλο- «δεν σέβεται το 90% των χριστιανών ορθόδοξων».

Xαρακτηριστικές είναι οι βλάσφημες ειρωνείες των δημοσιογράφων στο τηλεοπτικό στούνιο στο άκουσμα των παραπόνων από τον δικηγόρο:

Τα πιο σημαντικά