Δείτε τον μικρό γιο του Νίκου Κούρκουλου: «Είναι τόσο ολόιδιοι» που ταράχτηκα, λέει η Κάτια Δανδουλάκη

2 Σεπτεμβρίου, 2022 5:02 ΜΜ
More videos

Η επιτυχημένη παράσταση “Γυάλινος Κόσμος” έριξε αυλαία το βράδυ της Τετάρτης στο Αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς, με την αγαπημένη πρωταγωνίστρια Κάτια Δανδουλάκη να την περιμένει μια πολύ ευχάριστη και συγκινητική έκπληξη στο τέλος της βραδιάς, κατά τη βράβευσή της από τη Μαριάννα Λάτση και τον μικρό γιο του Νίκου Κούρκουλου, Φίλιππο.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων την παράσταση πρακολούθησαν και η Μαριάννα Λάτση μαζί με τον γιο του Νίκου Κούρκουλου, Φίλιππο, προκειμένου να βραβεύσουν την ηθοποιό για την σημαντική καλλιτεχνική της διαδρομή.

“Όταν άκουσα ότι είστε πραγματικά εδώ, ήταν έκπληξη και μια βαθιά συγκίνηση γιατί για μένα ο Νίκος ήταν στην αρχή ένα ίνδαλμα και μετά έγινε μια οικογένεια. Με τίμησε και τον τίμησα και γω με την αγάπη μου. Είχαμε πολύ μεγάλη οικογενειακή φιλία και μου φαίνεται πραγματικά Μου φαίνεται πραγματικά απίστευτο που, μετά από τόσα χρόνια που περάσαμε, είναι η τιμή και η συγκίνηση είναι λίγα” τόνισε η Κάτια Δανδουλάκη.

“Τη Μαριάννα την νιώθω σαν οικογένεια και τώρα που έβλεπα τον Φίλιππο νόμιζα ότι έβλεπα τον Νίκο. Του μοιάζεις τόσο πολύ, αγάπη μου! Του μοιάζεις τόσο πολύ! Ταράχτηκα δηλαδή που τον είδα… Δεν τον είχα δει από μωρό τον Φίλιππο” ανέφερε.

“Είσαι ίδιος νομίζω και πραγματικά αυτό με συγκίνησε πολύ” είπε η αγαπημένη ηθοποιός Κάτια Δανδουλάκη για τον μικρότερο γιο του Νίκου Κούρκουλου.

Δείτε τις φωτογραφίες: