Δείτε που είχε βάλει το τάμπλετ της Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου

10 Απριλίου, 2022 1:11 ΜΜ
More videos

Σοκαρισμένοι όσοι συμμετείχαν στην χθεσινή διαδικασία ανάσυρσης του τάμπλετ από τον τάφο της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα flamis.gr

Και αυτό γιατί πίστευαν πως η ηλεκτρονική συσκευή θα ήταν τοποθετημένη στα χέρια του παιδιού, ή σε κάποιο σημείο καθετα στο σώμα της.

  • Ομως τελικά το τάμπλετ είχε τοποθετηθεί κάτω από το κεφαλάκι της μικρής λες και ήταν… προσκεφάλι!

Άγνωστο για ποιον λόγο η Ρούλα Πισπιρίγκου το είχε βάλει σε αυτό το σημείο.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια το τάμπλετ της Τζωρτζίνας

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια έχει μεταφερθεί το τάμπλετ το οποίο ανασύρθηκε το Σάββατο από το τάφο της 9χρονης Τζωρτζίνας στην Πάτρα, με τις Αρχές να το ερευνούν για τυχόν αναζητήσεις για την κεταμίνη, που βρέθηκε σε τεράστιες ποσότητες στο μικρό παιδί και η οποία όπως έχουν δείξει οι αρμόδιοι, επέφερε το θάνατό του.

Καθώς οι έρευνες συνεχίζονται και για τους θανάτους και των δύο άλλων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, τυχόν ευρήματα στο λάπτοπ το οποίο είχε η Τζωρτζίνα μαζί της και με το οποίο την έθαψε η κατηγορουμένη μπορεί να δώσει σημαντικά στοιχεία για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους και τις άλλες ηλεκτρονικές συσκευές που βρέθηκαν στο σπίτι της οικογένειας, καθώς και το τηλέφωνο της Ρούλας Πισπιρίγκου τα οποία ακόμα ερευνώνται.