Δέχθηκαν την Μυρτώ σε κορυφαίο γερμανικό κέντρο αποκατάστασης!

6 Οκτωβρίου, 2021 5:09 ΜΜ
More videos

«Θα προσπαθήσουν να καταφέρουν μια καλυτέρευση χωρίς βέβαια να περιμένουμε θαύματα», σημειώνει σε ανάρτησή της η μητέρα της

Ευχάριστα είναι τα νέα για τη Μυρτώ Παπαδομιχελάκη, η οποία κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον Πακιστανό Αχμέτ Βακάς, όταν ήταν 15 ετών. Η μητέρα της Μαρία Κοτρώτσου με ανάρτησή της στο Facebook, γνωστοποίησε πως την δέχθηκαν στο κέντρο αποκατάστασης INI Hanover στην Γερμανία.

«Είμαι πολύ συγκινημένη και χαρούμενη. Την Μυρτώ τη δέχθηκαν στην Γερμανία», αναφέρει η μητέρα της.

Στην ανάρτησή της η κ. Κοτρώτσου ευχαριστεί δρ Νικόλαο Μαστραγγελόπουλο ο οποίος είναι διευθυντής σε Πανεπιστημιακό νοσοκομείο στην Γερμανία αλλά και τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη για τη βοήθειά τους.

Η ανάρτηση της μητέρας της Μαρίας Κοτρώτσου:

«Την Μυρτώ την δέχτηκαν στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Είμαι πολύ συγκινημένη και χαρούμενη που λάβαμε απάντηση απο το κεντρο INI HANOVER που μας γράφουν ότι θα προσπαθήσουν να καταφέρουν μια καλυτέρευση χωρίς βέβαια να περιμένουμε θαύματα. Κάτι που ασφαλώς το γνωρίζουμε.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ θερμά τον DR NIKOLAO MASTRAGELOPOULO και την σύζυγο του κα ΕΙΡΗΝΗ που διαμένουν στην Γερμανία. που από την Δευτέρα έκαναν ότι μπορούσαν και με ενημέρωναν ταυτόχρονα. Συγκεκριμένα με προσωπική τηλεφωνική επαφή του dr Mastragelopoulou ( που είναι διευθυντής σε Πανεπιστημιακό νοσοκομείο)με το κέντρο INI ,κατάφεραν να λάβουμε μέσω μέιλ χθες θετική απάντηση.

Ευχαριστώ επίσης και όλους όσους προσπάθησαν να μας βοηθήσουν και ιδιαιτέρα τον κ. Πλεύρη που είναι απολύτως κατανοητό ότι οι αυξημένες υποχρεώσεις λόγω covit19 και γενικά υπουργείου δεν τον άφησαν να ασχοληθεί όσο θα ήθελε. Η καλή θέληση το ενδιαφέρον και η προσπάθεια εκ μέρους του υπουργού ασφαλώς και δεν μπορεί να περάσουν απαρατήρητα

Τέλος ευχαριστώ όλους εσάς για την αγάπη και το ενδιαφέρον σας στην ΜΥΡΤΩ μου. Πιστεύω ότι η αγάπη και η θετική σκέψη ήταν ουσιαστικά στην όλη πορεία αυτών των ημερών.
Μα πάνω και πρώτα απ’ όλα στον Θεό που μας βοηθάει σε όλες τις δυσκολίες μα προχωράμε.

Νεωτέρα θα έχω τις προσεχείς μέρες και θα τα επικοινωνήσω γιατί έχω ηθική υποχρέωση σε όλο τον κόσμο που ενδιαφέρεται για την ΜΥΡΤΩ».