Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαDeal: «Χάρισε» στον τραπεζίτη 60.000 ευρώ – Το λάθος της Δήμητρας άφησε...

Deal: «Χάρισε» στον τραπεζίτη 60.000 ευρώ – Το λάθος της Δήμητρας άφησε άφωνο μέχρι και τον Φερεντίνο

Σε «θρίλερ» εξελίχθηκε το Deal στο επεισόδιο της Δευτέρας με παίκτρια που δέχθηκε την προσφορά και έχασε το μεγάλο ποσό.

Στο επίκεντρο βρέθηκαν οι 60.000 ευρώ της παίκτριας που βρέθηκε απέναντι στον τραπεζίτη. Θα μπορούσε να φύγει με το μέγιστο από το Deal, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Το ποσό που έβαλε στον λογαριασμό της δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο, αλλά σίγουρα θα μπορούσε και παραπάνω.

Καθώς η παίκτρια είχε ανοίξει τα περισσότερα κουτιά, ο τραπεζίτης προχώρησε σε προσφορά ύψους 17.500 ευρώ, ενώ μέσα ήταν οι 60 χιλιάδες και οι 20 χιλιάδες. Εκείνη δέχτηκε, με δεδομένο ότι υπήρχαν και κάποια πολύ μικρά ποσά μέσα.

Deal: Μετά την προσφορά που έγινε δεκτή, το θρίλερ κορυφώθηκε

Τα επόμενα κουτιά που ανοίχτηκαν, όλα είχαν μέσα τους μικρά ποσά. Τα 60.000 ευρώ έμεναν σταθερά στο παιχνίδι. Στο τέλος έμειναν αυτά και οι 20.000 ευρώ.
Ο τραπεζίτης πήρε τηλέφωνο και είπε πως αν εκείνη είχε συνεχίσει, θα της είχε προσφέρει 37.500 ευρώ. «Μόνο αν έχεις τις 60.000 εσύ θα πανηγυρίσει ο τραπεζίτης» της είπε ο Χρήστος Φερεντίνος και εκείνη απάντησε «δεν θέλω να το διανοηθώ».

Στη συνέχεια, και αφού είχε δεχτεί το ποσό, άνοιξε το κουτί του ο συμπαίκτης της, ο οποίος τελικά είχε τις 20.000, κάτι το οποίο έκανε τους πάντες να «παγώσουν», γιατί αυτό σήμαινε ότι εκείνη είχε τις 60.000 ευρώ.

Τα πιο σημαντικά