Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024
Ελλάδα«Δε θέλω, συγγνώμη!»: Η πιο αμήχανη τηλεοπτική χυλόπιτα σε γυναίκα στην πρεμιέρα...

«Δε θέλω, συγγνώμη!»: Η πιο αμήχανη τηλεοπτική χυλόπιτα σε γυναίκα στην πρεμιέρα του «First Dates»

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής 30/4 στο Star το νέο ριάλιτι της αγάπης «First Dates» με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και ήδη από το πρώτο κιόλας επεισόδιο δεν έλειψαν οι άβολες στιγμές και οι απροσδόκητες απορρίψεις

Η25χρονη Γιώτα και ο 26χρονος Γιώργος από την Χαλκίδα βρέθηκαν στο First Dates και είχαν ένα ραντεβού που δεν πήγε όπως το περίμεναν, τουλάχιστον για τη Γιώτα.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα προσδοκίες για το τι θα δω μπροστά μου στο πρώτο ραντεβού ωστόσο δεν ήταν του τύπου μου το κορίτσι αυτό. Είμαι υπέρ της άποψης να κερνάει ο άντρας στα ραντεβού και για αυτό πήρα την πρωτοβουλία να πληρώσω εγώ τον λογαριασμό» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος.

«Θα ξαναέβαινα ραντεβού με τον Γιώργο γιατί μου άρεσε πολύ όπως μου φέρθηκε, σαν gentleman. Ήταν ήρεμος και γλυκός μαζί μου» δήλωσε με χαμόγελο, η Γιώτα από τον Πειραιά, όταν ερωτήθηκε αν θα ξαναέβγαινε ραντεβού με τον Γιώργο. Από την πλευρά του ο Γιώργος ήταν απόλυτος στην ίδια ερώτηση: «Θα ξαναέβγαινα ραντεβού με την Γιώτα ωστόσο δεν θα επιδίωκα κάτι περισσότερο λόγω της απόστασης».

Tα πράγματα έγιναν ακόμα πιο άβολα όταν η 25χρονη παίκτρια τού πρότεινε να κάνουν μια τηλεοπτική αγκαλιά, με τον παίκτη να απαντάει εντελώς απρόσμενα: «Δεν θέλω! Συγγνώμη! Πάμε; Τέλεια» ενώ σηκώθηκε με μιας από το πλάνο κλείνοντας άδοξα το πρώτο επεισόδιο του First Dates του STAR.


Τα πιο σημαντικά