Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
Ελλάδα«Δε θέλει τίποτα από εκείνον πια»: Είναι ορıστıκό για την Κέιτ Μίντλετον,...

«Δε θέλει τίποτα από εκείνον πια»: Είναι ορıστıκό για την Κέιτ Μίντλετον, δίνει τέλος σε ό,τι είχαν μέχρι τώρα

Μακριά και αγαπημένοι θέλει να είναι στο εξής η Κέιτ Μίντλετον τόσο με τον Χάρι όσο και με τη Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας.

Ειδικότερα, ο πρίγκιπας Χάρι αναμένεται να επισκεφθεί το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Μάιο, για την 10η επέτειο των Αγώνων Invictus, όπου είναι πιθανό να τον συνοδεύσει η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον δεν έχουν καμία διάθεση για επισκέψεις από τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν, καθώς μετά από όσα έχουν συμβεί, αυτή δεν θα ήταν μια επίσκεψη σε ήρεμο κλίμα.

kate and harry 2014 visiting the blood swept lands and seas of red instalation and the tower of london

Όπως υπογράμμισε βασιλικός ειδικός, η Κέιτ Μίντλετον έχει υποβληθεί σε υστερεκτομή και πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου.

«Υπήρξε κάποτε μια σχέση, μια φιλία, μια πολύ στενή σχέση μεταξύ του Χάρι και της Κέιτ. Είμαι σίγουρος ότι ανησυχεί για εκείνη, αλλά ξέρω η Κέιτ ότι δε θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του πια», επεσήμανε βασιλικός ειδικός.
Η Κέιτ Μίντλετον αρνείται να την επισκεφθούν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ

«Η Κάθριν και ο Ουίλιαμ ήταν πολύ ξεκάθαροι ότι θέλουν ηρεμία για τους ίδιους και τα παιδιά τους. Μια επίσκεψη από τον Χάρι, με όλο το δράμα που θα έφερνε, θα έκανε ακριβώς το αντίθετο», σημείωσε μια από τις πηγές.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ, που ζουν στις ΗΠΑ, δεν γνώριζαν για τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον, πριν το ανακοινώσει δημόσια η πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Ωστόσο, μόλις το έμαθαν, δημοσίευσαν μια δήλωση συμπαράστασης στην Κέιτ, ενώ αναφέρθηκε ότι οι Σάσεξ είχαν επικοινωνήσει ιδιωτικά με τον Γουίλιαμ και την Κέιτ.

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Richard Fitzwilliams ανέφερε στη “The Sun” ότι η είδηση του καρκίνου της Κέιτ είχε σκόπιμα αποσιωπηθεί από τους Σάσεξ, καθώς υπήρχαν “ζητήματα εμπιστοσύνης” και πρόσθεσε ότι “φαίνεται ότι δεν είχαν μιλήσει εδώ και πολλούς μήνες. Και, φυσικά, ο λόγος είναι ότι για περίπου τέσσερα χρόνια, ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν προκαλέσει ατελείωτα προβλήματα στη βασιλική οικογένεια και έτσι δεν μπορούσαν να τους εμπιστευτούν».

Τα πιο σημαντικά