Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΔε θα πιστεύετε πόσα βιβλία έχουν πουλήσει Μαντά και Δημουλίδου

Δε θα πιστεύετε πόσα βιβλία έχουν πουλήσει Μαντά και Δημουλίδου

Μια απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε στο Oneman ο εκδότης Θάνος Ψυχογιός, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον αριθμό αντιτύπων που έχουν πουλήσει η Λένα Μαντά και Χρυσηίδα Δημουλίδου. 

Όπως αναφέρει: “Η κυρία Μαντά και η κυρία Δημουλίδου γράφουν πάρα πολύ καλά. Δεν είναι τυχαίο ότι τις προτιμούν οι αναγνώστριες, οι οποίες ανυπομονούν πότε θα εκδοθεί ένα νέο τους έργο. Και λέω εγώ. Τι είναι προτιμότερο; Να βλέπει ο καθένας μας έξι ώρες τηλεόραση τη μέρα και να αποχαυνώνεται ή να κάθεται δυο ώρες την ημέρα και να διαβάζει ένα βιβλίο; Το βιβλίο καλλιεργεί το νου, μορφώνει τον άνθρωπο”. Εκτός αυτού, οι ευπώλητοι συγγραφείς είναι τα σωσίβια της αγοράς. Η κυρία Μαντά έχει πουλήσει μέχρι σήμερα 1.850.000 βιβλία (του χρόνου θα γιορτάσουμε τα 2 εκατομμύρια), ενώ η κυρία Δημουλίδου, σε εμάς, έχει πάνω από 800.000-900.000 τα τελευταία λίγα χρόνια”.

Επίσης, ανέφερε ότι οι συστηματικοί αναγνώστες διαβάζουν πάνω από 10 βιβλία τον χρόνο και ότι τον μήνα οι εκδόσεις λαμβάνουν περισσότερα από 150 βιβλία…

Τα πιο σημαντικά