Δάσκαλος επισκέπτεται καθημερινά τον καρκινοπαθή μαθητή του για να τον βοηθήσει με τα μαθήματα

30 Δεκεμβρίου, 2016 5:01 ΜΜ
More videos

Δεν είναι λίγες οι φορές που πολλοί από εμάς είμαστε απογοητευμένοι από το εκπαιδευτικό σύστημα αλλά και από τους δασκάλους. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι ο ρόλος του δασκάλου σήμερα έχει αλλάξει, πως δηλαδή δεν ενδιαφέρονται τόσο για το τι γίνεται εκτός της τάξης.

Και όμως, μια φωτογραφία που δημοσιεύθηκε από έναν χρηστη του Reddit, μας δείχνει ότι υπάρχουν δάσκαλοι – ή μάλλον καλύτερα αληθινοί παιδαγωγοί – που νοιάζονται πραγματικά για τους μαθητές τους, ως άνθρωποι, εκτός των ορίων της τάξης.

Ο νεαρός δάσκαλος από το Ιράν, επισκέπτεται καθημερινά τον καρκινοπαθή μαθητή του για να τον βοηθήσει με τα μαθήματα που χάνει, αφού ο μικρός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και απουσιάζει από το σχολείο.

Όπως φαίνεται και στην εικόνα, ο νεαρός άνδρας μιλά μέσω ενδοεπικοινωνίας με το παιδί που είναι ξαπλωμένo μέσα στο θάλαμο.

Η φωτογραφία έχει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές και έχει προκαλέσει παγκόσμια συγκίνηση αυτές τις μέρες. Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες μέχρι στιγμής, ωστόσο μια τέτοια εικόνα δεν παύει παρά να μας ζεσταίνει τις καρδιές μέρες που είναι.

dailymail

Ακολουθήστε μας στο facebook: