Δάντης σε Μητσοτάκη: «Κυριάκο, όλοι γνωρίζουμε σε ποιον ανήκει η Αντίσταση»

29 Οκτωβρίου, 20202:33 ΜΜ
More videos

Όσα είπε για τη σημαία, Ζέρβα και Βελουχιώτη.

Ο Χρήστος Δάντης απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ανήρτησε χθες στο Facebook ένα ιδιαίτερα αιχμηρό σχόλιο για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Αφορμή για την ανάρτηση του τραγουδιστή ήταν οι δηλώσεις τους πρωθυπουργού από το βήμα της Βουλής για την Αριστερά ότι πρέπει να σταματήσει να μονοπωλεί την Εθνική Αντίσταση γιατί και η Δεξιά έχει πάρει μέρος σε αυτή.

Ο Χρήστος Δάντης ξεκινάει το μήνυμά του σημειώνοντας ότι η σημαία ανήκει σε όλους τους Έλληνες ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων και υπογραμμίζει πως οι φασίστες, για πάνω από μία δεκαετία «μας έκαναν να φοβόμαστε να υψώσουμε τη σημαία μας μη νομίσει κανεις ότι έχουμε ίδια “πιστεύω”».

Ωστόσο συνεχίζοντας το μήνυμά του ο τραγουδιστής ρίχνει τα «καρφιά» του στον Κυριάκο Μητσοτάκη τονίζοντας: «Δυστυχώς, δε μπορούμε να βάλουμε στο ίδιο τσουβάλι τον Ζέρβα με τον Άρη. Ο Ζέρβας τιμήθηκε από την Ελληνική κυβέρνηση με το αξίωμα του Υπουργού. Τον Βελουχιώτη τον τίμησε η ίδια η ιστορία Κυριάκο. Όλοι γνωρίζουμε σε ποιον ανήκει η Αντίσταση».

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρει στην ανάρτησή του:

«Σήμερα η μέρα επιβάλει περισσότερο από ποτέ την ανάδειξη της σημαίας μας, μιας σημαίας που ανήκει σε όλους τους Έλληνες, αριστερούς κεντρώους, δεξιούς.
Μιας σημαίας που μας έκαναν να φοβόμαστε να υψώσουμε για πάνω από μια δεκαετία οι φασιστες, μη νομίσει κανεις ότι έχουμε ίδια «πιστεύω» με δαύτους.
Μιας σημαίας που συμβολίζει τη δημοκρατία,αυτό ακριβώς που ήθελαν να καταλύσουν.
Ζήτω η 28η Οκτώβρη.
Ζήτω η Ελληνική Αντίσταση.
Και ξέρεις Κυριακο…
Επειδή αλλιώς μεγαλώσαμε εμείς κι αλλιώς εσυ, σίγουρα η Αντίσταση είχε και κάποιους ανένταχτους,κάποιους λιγους δεξιούς, αλλά είχε κυρίως αριστερούς.
Γι αυτό άργησε ν’ αναγνωριστεί.
Η Ζυγαριά δε μπορεί να γύρει υπέρ των δοσίλογων.
Δυστυχώς,δε μπορούμε να βάλουμε στο ίδιο τσουβάλι τον Ζερβα με τον Άρη.
Ο Ζέρβας τιμήθηκε από την Ελληνική κυβέρνηση με το αξίωμα του Υπουργού.
Τον Βελουχιώτη τον τίμησε η ίδια η ιστορία Κυριάκο.
Όλοι γνωρίζουμε σε ποιον ανήκει η Αντίσταση.
Χρόνια Πολλά Ελλάδα
Χρήστος Δάντης
28/10/2020»

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News