Δανάη Μπάρκα: «Πας να μας πλασάρεις τα ξύγκια φυσιολογικό και όμορφο» – Η απάντηση στο προσβλητικό μήνυμα στα social

12 Ιουλίου, 20231:42 ΜΜ

«Έχω σε μεγάλη εκτίμηση τη μητέρα σου. Καλή ηθοποιός και γλυκός άνθρωπος και κυρίως αξιοπρεπέστατη. Κρίμα που δεν της έμοιασες», γράφει αρχικά το μήνυμα που έλαβε η Δανάη Μπάρκα στο Facebook.

«Στην προσπάθειά σου να δείξεις ότι είσαι ακομπλεξάριστη, καταντάς πέρα από περίγελος ένα από τα πιο αξιολύπητα άτομα που μπορεί κανείς να συναντήσει. Είσαι γεμάτη πληγές και κόμπλεξ. Απευθύνσου σε έναν ψυχίατρο και στη συνέχεια σε έναν διαιτολόγο. Πας να μας πλασάρεις τώρα τα ξύγκια φυσιολογικό και όμορφο», καταλήγει η αποστολέας στο αισχρό μήνυμα.

Η Δανάη Μπάρκα απάντησε στις προσβλητικές παρατηρήσεις και κοινοποίησε τη συνομιλία σε story μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Φωτεινή, είσαι μια γλυκύτατη ύπαρξη με ευαισθησία και ενσυναίσθηση. Ναι, εγώ θέλω ψυχολόγο, επειδή αγαπάω εμένα… εσύ δεν θες καθόλου που στέλνεις σε ανθρώπους εμετικά μηνύματα.

Είσαι υγιής, αγαπάς τον εαυτό σου και τους γύρω σου και είσαι χρήσιμη στην κοινωνία, γιατί απενοχοποιείς ανθρώπους και καταστάσεις. Ευχαριστούμε για το έργο σου στην ανθρωπότητα», της έγραψε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

«Ευτυχώς τουλάχιστον αγαπάτε τη μαμά μου», έκλεισε χαριτολογώντας η Δανάη Μπάρκα.

screenshot 2023 07 12 080649

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News