Δανάη Μπάρκα: Η νέα ανάρτηση με μαγιό και το μήνυμα μετά τον σάλο γύρω από τα κιλά της

16 Ιουνίου, 20229:47 ΜΜ

Μια νέα φωτογραφία με μαγιό δημοσίευσε σήμερα στον λογαριασμό της στο Instagram η Δανάη Μπάρκα.

Η παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Mega τα τελευταία 24ωρε βρέθηκε στο επίκεντρο λόγω κάποιων καλοκαιρινών φωτογραφιών που είχε ανεβάσει τις προηγούμενες ημέρες. Συγκεκριμένα, μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών αυτών, πολλά ήταν τα δημοσιεύματα και τα σχόλια στο προφίλ της που ανέφεραν πόσο ωραίο είναι το μήνυμα που περνά και πως δεν κανένας δεν πρέπει να νιώθει άσχημα για το σώμα του ανεξάρτητα με το πόσα κιλά έχει.

Στη συνέχεια, ακολούθησε η ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου η οποία εξέφρασε την διαφωνία της με τα σχόλια που γράφτηκαν στο διαδίκτυο για την Δανάη Μπάρκα για τις φωτογραφίες που ανέβασε η παρουσιάστρια με το μαγιό της. Η τοποθέτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου προκάλεσε κύμα αντιδράσεων με τη Δανάη Μπάρκα να δίνει τη δική της απάντηση μέσα από την εκπομπή της.

«Δεν θα πιάσω το όνομά της στο στόμα μου, γιατί θεωρώ ότι αν πιάσω στο στόμα μου αυτό το όνομα θα ασχημύνω και επειδή εγώ στα μάτια μου με βλέπω πολύ όμορφη, δεν θέλω να ασχημύνω. Εγώ θέλω να πω πως με το συγκεκριμένο σώμα που εχθές κρίθηκε, εγώ έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, με έχουν ερωτευθεί, έχω ερωτευθεί, έχω γηροκομήσει τον παππού μου για τρεις μήνες, φροντίζοντάς τον. Με το ίδιο σώμα, δουλεύω όλη μέρα, βοηθάω πολλούς ανθρώπους δίπλα μου» ήταν μερικά από όσα είπε η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή της. (δες εδώ ολόκληρη την τοποθέτηση της παρουσιάστριας)

Λίγες ώρες μετά, η Δανάη Μπάρκα δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία της με μαγιό και έγραψε: «Όλα επιτρέπονται στην παραλία. Το μόνο που απαγορεύεται, είναι τα. σκουπίδια… Να χαμογελάτε κούκλοι μου. (Σας ευχαριστώ./ξέρετε εσείς).

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News