Δανάη Μπάρκα για εξομολόγηση Καπουτζίδη: «Δε ξέρω από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω»

21 Οκτωβρίου, 2020 10:37 ΠΜ
More videos

Ο Γιώργος Καπουτζίδης το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένος της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη στιγμή που ανακάλυψε τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.

«Ήμουν ένα παιδί που έπαιζε πολύ στη γειτονιά μέχρι και την πέμπτη, έκτη δημοτικού, κάπου εκεί. Μετά έγινα ένα πολύ κλειστό παιδί που πέρασε τα χρόνια της εφηβείας κλεισμένο μέσα στο σπίτι. Η ανακάλυψη της σεξουαλικότητάς μου, η οποία ήταν διαφορετική από αυτή των υπόλοιπων παιδιών ήταν κάτι το οποίο με φόβισε, δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω, δεν ήξερα τι είμαι, γιατί είμαι», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία και ό, τι λέω και ό, τι αγώνα κάνω τώρα πια είναι όχι για μένα, γιατί εγώ αυτό το οποίο ήθελα να κάνω στη ζωή μου, το έχω. Έχω τη ζωή που θέλω, έχω την αποδοχή από τους ανθρώπους που θέλω, είμαι εντάξει».

«Δεν δέχθηκα bullying, προστάτεψα τον εαυτό μου, αλλά είχα και δυνατή προσωπικότητα. Σαν διαδικασία είναι πολύ αγχωτική για ένα παιδί, για έναν έφηβο. Και αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να στρώσω το έδαφος για τα παιδιά που μεγαλώνουν τώρα», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Το πρωί της Τρίτης, η εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega σχολίασε την εξομολόγηση αυτή του Γιώργου Καπουτζίδη με τη νεαρή παρουσιάστρια και ηθοποιό, Δανάη Μπάρκα να παίρνει θέση στο θέμα της ομοφυλοφιλίας.

«Δεν ξέρω από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω. Θεωρώ αδιανόητο ότι το συζητάμε. Νιώθω ότι όσο το συζητάμε, δυστυχώς σημαίνει ότι κάτι δεν αλλάζει. Νομίζω ότι πρέπει να φτάσουμε σε ένα σημείο να μη συζητάμε τα αυτονόητα.

Η κοινωνία τραβάει από τα άκρα τις κατηγορίες ανθρώπων. Πχ. τα reality, δεν έχουν επιλέξει έναν άνθρωπο, ο οποίος να είπε είμαι ομοφυλόφιλος και ΟΚ. Επιλέγουν τα άκρα. Δεν πιστεύεις ότι αυτό επηρεάζει τον κόσμο; Εσύ έχεις στο μυαλό σου ότι ένας ομοφυλόφιλος είναι ένας άνθρωπος που βρίζει, κάνει κατινιές και θα πεις: “Ωχ, αυτό είναι”; Ενώ δεν είναι αυτό.

Υπάρχουν άνθρωποι, υπάρχουν ψυχές που τον έχουν ανάγκη αυτή τη στιγμή» ανέφερε μεταξύ άλλων η Δανάη Μπάρκα.