Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024
PlusΔανάη Μπάρκα: «Διανύουμε μια εποχή που είμαστε εντελώς ανθpωποφάγοι, uποκριτές και ψεúτες»...

Δανάη Μπάρκα: «Διανύουμε μια εποχή που είμαστε εντελώς ανθpωποφάγοι, uποκριτές και ψεúτες» – Η ανάρτησή της στο Instagram

Με μία μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Δανάη Μπάρκα προχώρησε σε ένα μίνι ξέσπασμα το βράδυ του Σαββάτου (23/12) με πολλούς αποδέκτες. Η παρουσιάστρια του MEGA θέλησε να περάσει το μήνυμά της, σημειώνοντας πως το μότο της ζωής της είναι: «Μίλα λιγότερο, σκέψου περισσότερο».

Δεδομένου πως δεν αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα ονόματα και καταστάσεις, η Δανάη Μπάρκα με το αιχμηρό της κείμενο κίνησε το ενδιαφέρον και την περιέργεια των διαδικτυακών της φίλων.

«Μίλα λιγότερο, σκέψου περισσότερο. Περνώντας τα χρόνια, αυτό αρχίζει και γίνεται ένα απ’ τα μότο που θέλω να ακολουθώ. Δεν ξέρω αν επηρεάζομαι απ’ την δουλειά που κάνω πλέον ή απ’ το ότι όσο μεγαλώνω έχω περισσότερο την ανάγκη να είμαι ήρεμη (κυρίως μέσα μου) παρά να έχω δίκιο για να το μάθουν οι τριγύρω», ξεκινά το μακροσκελές της κείμενο η παρουσιάστρια του MEGA.

«Νιώθω ότι διανύουμε μια εποχή που στην πραγματικότητα είμαστε εντελώς ανθρωποφάγοι, υποκριτές και ψεύτες αλλά το καλύπτουμε με έναν υποτιθέμενο μανδύα ενσυναίσθησης, ανοιχτωσιάς και καλοσύνης… Δηλαδή στα λόγια όλοι θέλουμε να είμαστε “καλοί άνθρωποι”, γιατί κρυφοπιστεύουμε και στο κάρμα αλλά έμπρακτα είμαστε έτοιμοι να κρίνουμε, να κουτσομπολέψουμε, να πατήσουμε οποιοδήποτε ίχνος ηθικής και να σκορπίσουμε ψέματα απλά για να υπάρξουμε ή να είμαστε αρεστοί σε ορισμένους ή να υπηρετήσουμε κάποιον σκοπό που κρύβεται από πίσω», συνεχίζει η Δανάη Μπάρκα.

«Στο τέλος βέβαια, μένει όντως η αλήθεια και το αν είμαστε σωστοί απέναντι στους γύρω μας κι όλα εκεί πληρώνονται… κι αν δεν έχει φανεί, σημαίνει ότι δεν έχει έρθει ακόμα το τέλος οπότε μην πέφτετε.

Αν για κάποιο λόγο περνάτε μια περίοδο αναρώτησης και σκέψεων, σας λέω από δικές μου εμπειρίες ότι η ζωή είναι μικρή για να σκάμε για οτιδήποτε άλλο εκτός απ’ την υγεία μας και τους ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν. Να μένετε πιστοί στις αξίες σας και στα όνειρα σας. Όλα είναι ομορφότερα έτσι», καταλήγει στη δημοσίευσή της η Δανάη Μπάρκα.

Η ανάρτηση της:

1 28 2 19

Τα πιο σημαντικά