Δάκρυσε ο Μουζάλας στην τελετή παράδοσης και παραλαβής του Υπουργείου 

2 Μαρτίου, 2018 3:27 ΜΜ
More videos

Φανερά φορτισμένος ο απερχόμενος υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας κατά την τελετή παράδοσης του υπουργείου στον νέο υπουργό Δημήτρη Βίτσα.

«Εγώ δεν μπορώ, δεν βγαίνει άλλο. Η μόνη μου προσπάθεια ήταν να είμαι χρήσιμος. Όταν ανέλαβα ήξερα ότι η μετανάστευση θα με ταπεινώσει», είπε εμφανώς καταβεβλημένος και με δάκρυα στα μάτια ο κ. Μουζάλας, ο οποίος νοσηλεύτηκε τις προηγούμενες ημέρες με υπερκόπωση στο νοσοκομείο, εξηγώντας τους λόγους της αποχώρησής του από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

«Κάναμε μία διαχείριση κρίσης και υπήρξαν φάσεις που κάναμε διαχείριση ζημιάς», επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο κ. Μουζάλας κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής του υπουργείου και πρόσθεσε: «Εφαρμόσαμε τον κανόνα που βοήθησε πάρα πολύ και είναι το κλειδί για το μέλλον, ότι προσπαθήσαμε να έχουμε ισορροπίες δικαιωμάτων».

Εξάλλου, όπως σημείωσε, «ο Δημήτρης Βίτσας αναλαμβάνει σε μία πολύ δύσκολη φάση του μεταναστευτικού», καθώς «γίνεται προσπάθεια ενοχοποίησης του κράτους πρώτης υποδοχής».

Μην μπορώντας να συνεχίσει την ομιλία του με βάσει τις σημειώσεις του είπε «έχω εδώ διάφορα γραμμένα… χέσ΄τα… δεν μπορώ τώρα».

«Είναι ένα διήμερο πολύ έντονων συναισθημάτων, αλλά πρέπει να το εξορθολογίσουμε, γιατί έχουμε δουλειά να κάνουμε», ανέφερε από την πλευρά του ο νέος υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας, ξεκινώντας την ομιλία του κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής του υπουργείου. Όπως πρόσθεσε ο κ. Βίτσας, «δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στην πολιτική του υπουργείου, γιατί είναι πολιτική της κυβέρνησης»

Ακολουθήστε μας στο facebook: