Δάκρυσε η Χαρά Βέρρα μιλώντας για το εγγόνι της: «Είναι παιδί με ειδικές ανάγκες. Έχουμε έναν άγγελο μέσα στο σπίτι»

5 Σεπτεμβρίου, 2022 3:34 ΠΜ
More videos

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Χαρά Βέρρα και αναφέρθηκε στις κόρες της, στο εγγόνι της και στα ευτράπελα που της έχουν συμβεί στην πίστα.

«Μου είπαν ότι το μωρό δεν έπρεπε να γεννηθεί, δεν υπάρχει καμία θεραπεία. Το παιδί αυτό θα ζει έτσι. Καταλαβαίνει τα πάντα, ακούει, αλλά δεν μπορεί να μιλήσει. Άμα της δώσεις να φάει, θα φάει, αν χρειαστεί να την αλλάξεις… δεν θα κλάψει για τίποτα, εκτός άμα την μαλώσεις» ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Η Χαρούλα έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, δεν μιλάει, δεν περπατάει, δεν κάθεται, δεν τρώει, τα φαγητά της είναι αλεσμένα. Ακόμη δεν έχουν βρει το σύνδρομο, είναι κάτι σπάνιο. Όταν γεννήθηκε, έστειλα τις εξετάσεις στην Αμερική και μου είπαν ότι το μωρό δεν έπρεπε να γεννηθεί, δεν υπάρχει καμία θεραπεία, το παιδί αυτό θα ζει έτσι. Καταλαβαίνει τα πάντα, ακούει, αλλά δεν μπορεί να μιλήσει, ενώ πηγαίνει σε ειδικό σχολείο. Η Χαρούλα είναι ένας άγγελος, είναι όμορφη, πανέξυπνη, δεν έχει παρέες, έχει μόνο την οικογένεια της. Ο Θεός το έκανε για κάποιο λόγο να είναι έτσι. Όλο γελάει, ούτε ακούγεται, άμα της δώσεις να φάει, θα φάει, αν χρειαστεί να την αλλάξεις… δεν θα κλάψει για τίποτα, εκτός άμα την μαλώσεις ή αν φύγει η μάνα της, μόλις έρθει η μάνα της σου φεύγει από τα χέρια για να πάει σ’ εκείνη».

Αναφερόμενη σε ακραία περιστατικά που της έχουν συμβεί πάνω στην πίστα ανέφερε: «Όταν δούλευα με τον Αλέκο Ζαζόπουλο, ένας πελάτης μου παρήγγειλε το “Να κάνω ζημιές”, και έφερε τούμπα το τραπέζι στην πίστα, και ήρθε στο κεφάλι μου. Έκανα 12 ράμματα. Άλλη φορά ένας πελάτης πέταξε γαρύφαλλα, και ένα πιρούνι μου καρφώθηκε στο στέρνο».