Δάκρυσαν όλοι: Διέρρευσαν φωτογραφίες του Μίχαελ Σουμάχερ με τον γιο του, για πρώτη φορά στη δημοσιότητα

26 Μαρτίου, 202310:47 ΜΜ
More videos

Ο Μίχαελ Σουμάχερ, από τότε που υπέστη σοβαρή εγκεφαλική βλάβη κατά τη διάρκεια ενός ατυχήματος ενώ έκανε σκι στην Ελβετία το 2013, δεν έχει εμφανιστεί δημόσια κι έκτοτε η οικογένειά του κρατάει τη ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, το φως της δημοσιότητας είδαν νέες φωτογραφίες από τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, αποκαλύπτοντας ανέμελες στιγμές από την προσωπική ζωή του Γερμανού.

Πριν από μερικές ημέρες, ο γιος του Μικ Σουμάκερ έκλεισε το 24ο έτος της ηλικίας του και στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από το παρελθόν του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, συγκεντρώνοντας δεκάδες χιλιάδες μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης προς τον Γερμανό Παγκόσμιο Πρωταθλητή και την οικογένειά του.

Μερικές από τις παρακάτω φωτογραφίες δείχνουν τον Μίχαελ Σουμάχερ μαζί με τον γιο του, Μικ σε βρεφική και παιδική ηλικία, αποδεικνύοντας την αφοσίωση του Γερμανού στην οικογένειά του και την προσπάθεια που κατέβαλε όλα τα χρόνια της αγωνιστικής του καριέρας να κάνει ό,τι καλύτερο γι’ αυτήν.

«Νομίζω ότι ο μπαμπάς και εγώ, θα καταλαβανόμασταν τώρα με διαφορετικό τρόπο. Απλώς επειδή μιλάμε παρόμοια γλώσσα, τη γλώσσα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, θα είχαμε πολλά περισσότερα να πούμε. Αυτό σκέφτομαι τις περισσότερες φορές. Θα έδινα τα πάντα για μια τέτοια στιγμή», ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Γερμανός πιλότος, ο οποίος τη φετινή αγωνιστική σεζόν βρίσκεται στην ομάδα της Mercedes στη θέση του εφεδρικού οδηγού.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News