Δάκης: Οι τρεις επιθυμίες του αγαπημένου τραγουδιστή πριν πεθάνει

6 Ιουνίου, 2022 2:26 ΠΜ
More videos

Ο Δάκης έφυγε από αυτόν τον κόσμο, πριν λίγες μέρες, αλλά άφησε πίσω του τρεις επιθυμίες…

Η πρώτη του επιθυμία

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης είχε μιλήσει στον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα δέκα ημέρες πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε το μη αναστρέψιμο της κατάστασής του. Η συνομιλία τους δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Espresso».

«Δάκη, καλησπέρα, πώς τα πηγαίνεις με την ασθένεια σου ;» τον είχε ρωτήσει ο Νικόλιζας. Σχεδόν 10 μήνες βρίσκομαι σε ένα κρεβάτι. Τι καλά να πηγαίνω; Άθλια πηγαίνω και δεν ξέρω πού θα βγάλει αυτό. Σε παρακαλώ, μη γράψεις τίποτα γιατί δεν θέλω να στενοχωριέται ο κόσμο για μένα» του είχε απαντήσει ο τραγουδιστής, δείχνοντας περίτρανα, ακόμη και στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του, το ήθος που τον διέκρινε ως άνθρωπο.

«Σου εμπιστεύομαι όλη μου τη ζωή»

Ο αγαπημένος τραγουδιστής επιθυμούσε να γίνει η ζωή του βιβλίο, να τον γνωρίσει ο κόσμος όχι μόνο ως καλλιτέχνη, αλλά και ως άνθρωπο. Έτσι, κάλεσε στο σπίτι του τον μετρ των καλλιτεχνικών βιογραφιών, τον Μάκη Δελαπόρτα, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα του «Πρωινού», μιλώντας για την απώλεια του τραγουδιστή.

«Αποχαιρετώ τα εφηβικά μου χρόνια, αλλά κι έναν πολύ δικό μου άνθρωπο. Έναν άνθρωπο της ζωής μου, της καθημερινότητας μου, της καρδιάς μου. Είμαι από τους λίγους ανθρώπους που με κάλεσε και να μου δώσει το αρχείο του. Και μου είπε πως “εσύ ξέρω πως τα αγαπάς και ξέρω και τι πρέπει να κάνεις όταν εγώ πια δεν θα είμαι εδώ”», εξομολογήθηκε κλαίγοντας ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Για τα παιδιά»

Ο Δάκης ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε αλλά και είχε αγαπηθεί πολύ. Μπορεί να μην δημιούργησε δική του οικογένεια, αλλά λάτρευε τα παιδιά. Έτσι, τις τελευταίες μέρες της ζωής του και ενώ έβλεπε το τέλος να έρχεται, εξέφρασε στους στενούς του φίλους ότι θα ήθελε ακόμη και η κηδεία του να έχει κάποια προσφορά.

Έτσι, στην εξόδιο ακολουθία του, φίλοι και συγγενείς, αντί στεφάνων κατέθεσαν χρήματα στην «Κιβωτό του Κόσμου», ώστε να ενισχυθεί το έργο του Πατέρα Αντώνιου.

Πηγή: Λοιπόν