Δ. Καμμένος: «Παίζουμε με το μέλλον της πατρίδας, όχι με την καρέκλα»

16 Ιουνίου, 2018 2:38 ΜΜ
More videos

“Πρέπει να αποτρέψουμε με κάθε τρόπο να υπογραφεί η σύμβαση από τον κ. Κοτζιά” δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ενώ ερωτηθείς τι θα πράξει στην ψηφοφορία για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, τόνισε: “Θα κοιτάξω τον εαυτό μου στον καθρέφτη, θα αποφασίσω και την ώρα της ψήφου θα πάω να ψηφίσω”.

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στο άρθρο 8 της συμφωνίας και είπε ότι ουσιαστικά ξαναγράφει την ιστορία της Ελλάδας. “Από πού και ως πού; Έχω αλυτρωτικά στοιχεία στο δικό μου βιβλίο, γιατί να το αλλάξω; Αυτό είναι εχθρικό προς την ελληνική ιστορία και παράδοση”.

Έντονη ήταν η αντίδρασή του εξέφρασε και για το άρθρο 6. “Λέει ότι απαγορεύεται να συναθροιστούν ιδιώτες οι οποίοι θα διαδηλώσουν κατά των Σκοπιανών στην Ελλάδα, εάν το άλλο μέρος σε καταγγείλει για εχθρότητα , βία, μίσος, σωβινισμό, προπαγάνδα . Θα έρθει κάποιος που πιθανόν πιστεύει ότι υποδαυλίζω το σωβινισμό και δεν θα μου επιτρέψει να διαδηλώσω και να έχω άποψη στη χώρα μου. Θα έρθουν να μου αλλάξουν την ιστορία και θα μου πουν δεν θα βγεις στον δρόμο; Από πού κι ως πού; είπε, χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι.

“Απαγόρευση διαδήλωσης και συναθροίσεων είχαμε μόνο στη χούντα” ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Ο καθένας θα λάβει τις αποφάσεις του. Εδώ παίζουμε με το μέλλον της πατρίδας όχι με την καρέκλα και σε όποιον αρέσει” τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και αντιπρόεδρος της βουλής, “Τους δώσαμε υπόσταση έθνους, μεγαλύτερο σφάλμα δεν υπάρχει. Θέλω να μου πει κάποιος ποιο είναι το πρόβλημα που λύσαμε και τι κερδίσαμε” συμπλήρωσε αναφερόμενος στη συμφωνία.

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΙ

Ακολουθήστε μας στο facebook: