Δ. Καμμένος: «Η κυβέρνηση έχει συνεννοηθεί να πέσει και να μην περάσει η συμφωνία για το Σκοπιανό»

26 Ιουνίου, 2018 12:50 ΜΜ
More videos

Για παρασκήνιο και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι έκανε λόγο ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Ο κ. Καμμένος είπε ξεκάθαρα ότι Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος έχουν συνεννοηθεί να ρίξουν την κυβέρνηση πριν κυρωθεί στην Ελλάδα η συμφωνία με την πΓΔΜ.
Ο Δημήτρης Καμμένος μιλώντας στον ΣΚΑΙ και αναφερόμενος στην συνεδρίαση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ επέμεινε ότι μέσα σε αυτήν είχε συμφωνηθεί να κατατεθεί πρόταση μομφής κατά του κ. Κοτζιά. «Την επόμενη ημέρα η Ελλάδα είπε δια στόματος του συγκυβερνώντος κόμματος το οποίο μπορεί να ρίξει ή να φέρει αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό ότι δεν θα περάσει από την Βουλή. Ότι θα κάνω το παν, θα γίνουν εκλογές είπε, σε συννενόηση με τον κύριο Τσίπρα για να μην ψηφιστεί και να μην κυρωθεί η σύμβαση στην Ελλάδα. Άρα, η σύμβαση είναι εν δυνάμει άκυρη κ. Ζάεφ. Σας το λεω νομικά να το ξέρετε.

Μάλιστα απευθυνόμενος στον κ. Ζάεφ νωρίτερα είπε: «Την ίδια ημέρα που υπογράψατε κ. Ζάεφ το πολιτικό σκηνικό είχε συνεννοηθεί ότι θα ρίξει την κυβέρνηση. Για να μην υπογραφεί στην Ελλάδα η συμφωνία. Να μην κυρωθεί».

Και όταν ρωτήθηκε αν ο κ. Καμμένος είπε στους βουλευτές του ότι είναι σε συνεννόηση με τον κ. Τσίπρα για να πάει σε εκλογές, ο Δημήτρης Καμμένος απάντησε: «Βεβαίως».

Ο Δημήτρης Καμμένος αναφορικά με το ενδεχόμενο παραίτησής του από την θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής είπε ότι ενώ είχε συνεννοηθεί με τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, όταν πήγε στο γραφείο του οι συνάδελφοί του των ΑΝΕΛ ήθελαν να τον πετάξουν έξω με τις κλωτσιές. Εγώ έχω κάθε καλή πρόθεση να παραιτηθώ και έχω στείλει και επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο facebook: