Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΧτύπησες την γυναίκα σου μπροστά στο παιδί σου; Πρόστιμο 5.550 ευρώ

Χτύπησες την γυναίκα σου μπροστά στο παιδί σου; Πρόστιμο 5.550 ευρώ

Χτύπησες την γυναίκα σου -μπροστά στο παιδί σου; Καθάρισες με πρόστιμο 5.550 ευρώ. Αυτή είναι η αποτρόπαια απόφαση του δικαστηρίου στο Βόλο, το οποίο επέβαλε 5.550 ευρώ ποινή σε «νταή» που σακάτεψε τη γυναίκα του στο ξύλο μπροστά στην κόρη του!

Και ενώ η πλειοψηφία του πλανήτη παλεύει ενάντια στην ενδοοικογενειακή βία ένας “άνδρας” γρονθοκοπούσε και κλωτσούσε την σύζυγό του, ενώ τραβώντας την από τα μαλλιά συνέχισε να τη χτυπάει με λοστό και πέτρες, απείλησε και το παιδί του όταν προσπάθησε να σταματήσει το ξύλο και το δικαστήριο μόνο που δεν του έδωσε χάρη!

Σύμφωνα με την ανατριχιαστική μαρτυρία της γυναίκας στη δικαστική αίθουσα, κατά την διάρκεια της νύχτας της 20ης Μαΐου 2013, και ενώ βρισκόταν ολόκληρη η οικογένεια τους στο σπίτι τους, στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου,  ξεκίνησε ένας καυγάς για άγνωστη αιτία και ο 42χρονος άρχισε να την  σπρώχνει βίαια και στη συνέχεια να την γρονθοκοπεί και να την κλωτσάει όπου έβρισκε. Όμως, δεν σταμάτησε εκεί, τραβώντας την από τα μαλλιά συνέχισε να τη χτυπάει με το λοστό και πέτρες, προκαλώντας της θλαστικά τραύματα, μώλωπες και εκδορές, ενώ απείλησε την ανήλικη κόρη τους η οποία προσπάθησε να σώσει τη μητέρα της!

Για όλα όσα διάβασες παραπάνω το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, το οποίο δίκασε την υπόθεση μετά από τεσσεράμισι χρόνια (!)  έκρινε ένοχο τον 42χρονο για ενδοοικογενειακή βία, σωματική βλάβη και απειλή και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 37 μηνών, αλλά του έδωσε το δικαίωμα εξαγοράς προς πέντε ευρώ ημερησίως, που σημαίνει ότι θα “καθαρίσει” με 5.550 ευρώ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες μέρες, και πιο συγκεκριμένα στις 25 Νοεμβρίου, ήταν η Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών…

[ipop]

Τα πιο σημαντικά