Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024
σπίτια«Χτiζεται» σε μόλις 20 μέρες, κοστiζει 5.000 εuρώ και η εταιρία είναι...

«Χτiζεται» σε μόλις 20 μέρες, κοστiζει 5.000 εuρώ και η εταιρία είναι ελληνική

Τα μικροσκοπικά σπίτια γίνονται μία ολοένα και πιο δημοφιλής τάση. Πλέον, μπορείτε να βρείτε έμπνευση στο διαδίκτυο ψάχνοντας τρόπους να μείνετε σε ένα οικονομικό χώρο.

8220xtizetai8221 molis meres kostizei 5000 euro etairia einai elliniki 1

Στην εταιρία Oikodecor με έδρα την Λευκάδα θα βρείτε κορυφαίας ποιότητας υλικά στον τομέα των διακοσμητικών οικοδομικών υλικών και προκατασκευασμένων ξύλινων σπιτιών.

einai ellinikis kataskeyis erchetai se 20 meres sto choro soy kai kostizei 5 000 eyro 1

8220xtizetai8221 molis meres kostizei 5000 euro etairia einai elliniki 4

Εισάγουν και διαθέτουν απευθείας από τον κατασκευαστή στους πελάτες, τα κορυφαίας ποιότητας προκατ ξύλινα σπίτια OIKOSWOOD HOME & SHED σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, καθώς επίσης και προσαρμοσμένα έργα στα σχέδια των πελατών με την βοήθεια σχεδιαστή της εταιρίας ,τα παγκοσμίου φήμης και ποιότητας χρώματα και βερνίκια BENJAMIN MOORE, COLORIFICO SANMARINESE,SAYERLACK και RUST–O–LEUM και τα κορυφαίας ποιότητας Ελληνικά ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ χρώματα VECHRO.

Συνεργάζονται με οίκους εξειδικευμένων διακοσμητικών υλικών EPIC–DÉCOR, μονωτικών υλικών NEOTEX,EVOCHEM, DRYPROOF και υπάρχει μηχανολόγος υλικών εντός του καταστήματος για συμβουλές και λύσεις κάθε κατασκευής

Το σπίτι OLYMPOS 30m2

olympos 36

Το Olympos είναι ένα ξύλινο σπίτι ιδανικό για εξοχικό, ξενώνα η αποθηκευτικό χώρο. Να σημειωθεί ότι υπάρχει δέσμευση για την προστασία του περιβάλλοντος και των αειφόρων δασών. Τουλάχιστον πέντε δένδρα αναφυτεύονται για κάθε δέντρο χρήσης

8220xtizetai8221 molis meres kostizei 5000 euro etairia einai elliniki 3

Πληροφορίες στο: Oikodecor.gr

Τα πιο σημαντικά