Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΧρυσά χερούλια, μάρμαρα παντού, πισίνα με υδρομασάζ: Αuτή είναι η σπιταρόνα που...

Χρυσά χερούλια, μάρμαρα παντού, πισίνα με υδρομασάζ: Αuτή είναι η σπιταρόνα που χτίζουν ο Μαυρίκιος και η Ιλάειρα

Στην τελευταία εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, συνδέθηκαν ζωντανά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, οι οποίοι μας έδειξαν πλάνα από το νέο τους σπίτι, ενώ μίλησαν τις προετοιμασίες του γάμου τους.

Συγκεκριμένα το ζευγάρι ετοιμάζει ένα νέο σπίτι, στο οποίο βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες και είχε εξασφαλίσει αποκλειστικά πλάνα, η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

σπιτιού, καθώς και την εντυπωσιακή πισίνα. Στο εσωτερικό, ο χώρος που έχει ήδη διαμορφωθεί είναι η κουζίνα, αλλά και ορισμένες ντουλάπες.

«Τα έχουμε επιλέξει όλα μόνοι με την Ιλάειρα» δήλωσε από την πλευρά του ο θεατρικός παραγωγός, Μαυρίκιος Μαυρικίου. Τέλος, όπως διακρίνουμε από τα πλάνα από τον εσωτερικό χώρο κυριαρχούν οι αντιθέσεις ανάμεσα στο μαύρο μάρμαρο και σε χρυσές λεπτομέρειες.

chrysa cheroylia marmara pantoy pisina me ydromasaz auti einai i spitarona poy chtizoyn o mayrikios kai i ilaeira 268 269 chrysa cheroylia marmara pantoy pisina me ydromasaz auti einai i spitarona poy chtizoyn o mayrikios kai i ilaeira 1

Δείτε το βίντεο:

Τα πιο σημαντικά