Χριστουγεννιάτικο δώρο για τους αδύναμους προανήγγειλε ο Μητσοτάκης

12 Νοεμβρίου, 2020 6:35 ΜΜ
More videos


Ρύθμιση από το υπουργείο Δικαιοσύνης για αναστολή πλειστηριασμών, αλλά και οικονομική ενίσχυση των πιο αδύναμων τα Χριστούγεννα, προανήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την τριτολογία του στην σημερινή συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για τον κορονοϊό.

«Θα αποφασίσουμε τον τρόπο αλλά θα υπάρξει καθώς έχουμε τη δυνατότητα. Η κυβέρνηση θα σταθεί κοντά σε όσους έχουν περισσότερη ανάγκη», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα, κλείνοντας τη συνεδρίαση της Ολομέλειας ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε δεκτές προτάσεις που κατέθεσαν οι πολιτικοί αρχηγοί και στο πλαίσιο αυτό αναφερόμενος στην αναστολή των πλειστηριασμών, τόνισε ότι «θα υπάρξει με σχετική ρύθμιση που θα φέρει το υπουργείο Δικαιοσύνης».

Ειδικότερα για τις προτάσεις Τσίπρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι θα υπάρξει οικονομική ενίσχυση των αδύναμων νοικοκυριών τα Χριστούγεννα. Το πως και με ποιο τρόπο καθώς και το πότε ακριβώς, ο πρωθυπουργός είπε ότι θα εξειδικευτεί από το οικονομικό επιτελείο υπογραμμίζοντας ότι «η κυβέρνηση θα σταθεί όπως το έχει κάνει μέχρι σήμερα κοντά στους συμπολίτες μας που έχουν περισσότερη ανάγκη».