Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024
PlusΧρήστος Χατζηπαναγιώτης: Συγκλονίζει για την περιπέτεια της υγείας του – «Εκτός από...

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Συγκλονίζει για την περιπέτεια της υγείας του – «Εκτός από το έμφραγμα έπαθα και δυο ανακοπές»

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ήταν ο καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου το βράδυ της Πέμπτης 23/5 στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω».

Ο ηθοποιός μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στην πρόσφατη – αρκετά σοβαρή – περιπέτεια υγείας του ενώ αποκάλυψε τι ήταν εκείνο που τον κράτησε ήρεμο σε όλη αυτή την περιπέτεια.

«Δόξα τω Θεώ αναρρώνω καλά. Ήταν μια τρομερή περιπέτεια. Ξαφνική. Ένα βράδυ άρχισα να πονάω, ευτυχώς δεν ήμουν μόνος. Μιλούσα με τη Βίκυ Σταυροπούλου που ήταν πάνω στο σπίτι και μιλάγαμε σε τριπλή επικοινωνία με τη φίλη μας την Ελένη για την παράσταση. Τους είπα ότι δε νιώθω καλά και η Ελένη είπε να πάρουμε το 166.

Δείτε το βίντεο:Εκτός από το έμφραγμα έπαθα και δυο ανακοπές, μια στα χέρια της Βίκυς όπου επέστρεψα γρήγορα, κι άλλη μια στο νοσοκομείο ευτυχώς… Σε όλη τη διάρκεια και στο ασθενοφόρο έλεγα την προσευχή που λέω κάθε μέρα για να είμαι ήρεμος. Αυτό με βοήθησε πάρα πολύ… Δεν ήταν προσευχή για να μην πεθαίνω, ήταν η προσευχή που κάνω κάθε μέρα» εξομολογήθηκε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

«Μετά από την περιπέτεια αυτή, επιβεβαιώνεται κάτι που είχα κατακτήσει τα τελευταία χρόνια. Είχα πει ότι η ζωή είναι ένα γρήγορο πέταγμα πουλιών και πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή. Επανήλθα με πιο ενισχυμένη αυτή την άποψη, θέλοντας να ζήσω και να ρουφήξω τη ζωή…» πρόσθεσε.

Τα πιο σημαντικά