Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΧρίστος Αντωνιάδης: «Μετά τις σκηνές με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στους Δύο Ξένους...

Χρίστος Αντωνιάδης: «Μετά τις σκηνές με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στους Δύο Ξένους η κοπέλα μου με χώρισε»

Ο Χρίστος Αντωνιάδης εμφανίστηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και παραχώρησε συνέντευξη στον δημοσιογράφο, Αλέξη Μίχα.

Ο τραγουδιστής μίλησε για την καριέρα του, τη συμμετοχή του στη σειρά «Δύο Ξένοι», αλλά και για τη γνωριμία και τη σχέση του με την σύζυγό του.

«Στην αρχή με μπέρδευαν με τον Αντώνη Ρέμο. Όταν συμμετείχα στην σειρά Δύο Ξένοι σταμάτησαν να με μπερδεύουν», είπε ο Χρίστος Αντωνιάδης.
«Όταν είπα στις δισκογραφικές ότι θα γράφουμε το όνομα μου Χρίστος, τους φάνηκε παράξενο, αλλά ιντριγκαδόρικο τέχνασμα για τα εξώφυλλα. Τους πρώτους δίσκους, γράφαμε το όνομά μου με κεφάλαια γράμματα και το «ι» μικρό με τόνο, για να ξεχωρίζει. Έκανα διάλλειμα από το τραγούδι, γιατί αισθάνθηκα ότι βαρέθηκα και με βαρέθηκαν. Δεν μπορούσα να δουλέψω με τους ορούς που ήθελα. Καβάλησα το καλάμι αλλά σε διαχειρίσιμο βαθμό. Για ένα μεγάλο διάστημα, αργούσα στα μαγαζιά, αλλά ντρέπομαι για αυτό. Άλλαξα τρόπο σκέψης, όταν είδα ότι δεν μου εξέφραζαν το ίδιο ενδιαφέρον με παλιά και είπα “πάρτο αλλιώς”. Στην αρχή με μπέρδευαν με τον Αντώνη Ρέμο. Όταν συμμετείχα στην σειρά Δύο Ξένοι σταμάτησαν να με μπερδεύουν», είπε αρχικά ο Χρίστος Αντωνιάδης.

«Eίχα κοπέλα στα γυρίσματα των Δύο Ξένων. Τσαντίστηκε και χωρίσαμε» δήλωσε ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Ο Χρίστος Αντωνιάδης είπε στη συνέχεια: «Ο ρόλος μου στους Δύο Ξένους ήταν για άλλον τραγουδιστή. Δεν μπόρεσε τελικά και πήγα εγώ. Οι σειρές εκείνη την εποχή έκαναν 70% τηλεθέαση και αυτομάτως, όποιος εμφανιζόταν σε εκείνες, είχε αναγνωρισιμότητα. Στην αρχή ένιωθα πολύ αμήχανα με τα φιλιά με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Ήταν μια σκηνή που έχει έρθει στο καμαρίνι μου και εγώ έπεφτα πάνω της με πολλή προσοχή. Την γυρίσαμε πολλές φορές και μου έλεγαν «χούφτωσ ’την». Eίχα κοπέλα στα γυρίσματα των Δύο Ξένων. Τσαντίστηκε και χωρίσαμε».

Για την γνωριμία του με την σύζυγό του, ο Χρίστος Αντωνιάδης δήλωσε πως «με την σύζυγό μου γνωριστήκαμε στα μπουζούκια. Ήταν σε ένα τραπέζι, ανταλλάξαμε βλέμματα και της ζήτησα το τηλέφωνό της. Ήμουν ελεύθερο πνεύμα και δεν είχα σκοπό να παντρευτώ. Επενέβησαν οι γονείς και δώσαμε λόγο. Κάναμε εξωσωματική. Την πρώτη φορά δεν πέτυχε και είχαμε κλάματα, αλλά τα καταφέραμε. Είναι δύσκολο να έχεις δίδυμα. Έχεις μερικές στιγμές ανείπωτης χαράς, γιατί όταν σου γελούν, σού γελάει ο κόσμος. Περάσαμε κρίσεις στη σχέση μας με την σύζυγό μου. Η διαφορά ηλικίας έχει τα καλά, αλλά και τα κακά της. Μερικές φορές όσο και να θες να συνεννοηθείς, δεν μπορείς».
Τα πιο σημαντικά