Χριστίνα Ορφανίδου: «Με εκβίαζε με το ροζ βίντεο ο πρώην μου – Το έστειλε στον τότε σύντροφό μου για να μας χωρίσει»

27 Σεπτεμβρίου, 2021 5:49 ΜΜ
More videos

«Να φανταστείτε πως ήθελα να τον παντρευτώ αυτόν τον άνθρωπο. Που να ‘ξερα ότι θα εξελιχθεί έτσι η κατάσταση».

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε την Δευτέρα η Χριστίνα Ορφανίδου, η πρώην παίκτρια του Big Brother.

Η μελαχρινή μίλησε από καρδιάς για τον εκβιασμό που υπέστη από πρώην σύντροφο της για βίντεο με προσωπικές τους στιγμές από την ερωτική τους ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, η Χριστίνα Ορφανίδου δήλωσε πως «ήταν μια σχέση που είχε κρατήσει τρία χρόνια, συζούσαμε και πηγαίναμε σοβαρά. Κάποια στιγμή όμως ένιωσα ότι δεν εξελίσσεται σωστά η σχέση μας. Δηλαδή ανακάλυψα ότι ο σύντροφος μου ασχολείται με πράγματα τα οποία εγκρίνω ούτε τα θέλω στο μέλλον μου και αποφάσισα να διακόψω τη σχέση μας αν και ήμουν ακόμα ερωτευμένη μαζί του. Όταν του ζήτησα να διακόψουμε, δεν το πήρε πολύ καλά και ύστερα από αρκετούς μήνες που συνέχισα τη ζωή μου με ένα άλλο άτομο ήθελε να με εκδικηθεί. Στην αρχή η πρώτη του κίνηση ήταν να προσεγγίσει τον τότε σύντροφο μου και να στείλει το βίντεο από το δικό του κινητό στο κινητό του καινούργιου μου συντρόφου για να μας χωρίσει.

«Με εκβίαζε ήδη μέσα στη σχέση. Δηλαδή δυσκολεύτηκα να χωρίσω. Είχα προσπαθήσει κάποια στιγμή να μπω και στο κινητό του για να σβήσω ό,τι προκλητικό είχαμε. Να φανταστείτε πως ήθελα να τον παντρευτώ αυτόν τον άνθρωπο. Που να ‘ξερα ότι θα εξελιχθεί έτσι η κατάσταση» συμπλήρωσε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

«Όταν ήμουν στο Big Brother και ενημερώθηκα για τη διαρροή του βίντεο, ήμουν προετοιμασμένη για αυτό. Ότι δηλαδή μπορεί αυτός πάλι για να μου χαλάσει και αυτή τη στιγμή να μου κάνει κακό. Το περίμενα να πω την αλήθεια. Έχω κινηθεί νομικά από το 2018 εναντίον του».