Χριστίνα Ορφανίδου: «2 γυναίκες βοήθησαν τον σύντροφό μου να με ξεφτιλίσει»

19 Δεκεμβρίου, 202112:46 ΜΜ

Καλεσμένη της Ελένης Τσολάκη βρέθηκε η πρώην παίκτρια του Big Brother, Χριστίνα Ορφανίδου όπου και μίλησε για το revenge ροrn. Όπως είχε αποκαλύψει και η ίδια είχε πέσει θύμα, όταν ο πρώην σύντροφός της μαζί με δύο κοπέλες δημοσίευσαν βίντεο με προσωπικές της στιγμές στο διαδίκτυο.

«Εδώ και τρία χρόνια το δικαστήριο παίρνει αναβολή. Έκανα μηνύσεις, βγήκα στα κανάλια, τίποτα. Η πολιτεία δε θεωρεί σοβαρό έγκλημα αυτό που βίωσα» εξομολογήθηκε προσθέτοντας με πυγμή πως «θέλω το revenge ροrn να γίνει κακούργημα».

«Ο τότε σύντροφος μου είχε μπλέξει με παράνομες δραστηριότητες και του είχα πει «ή θα ξεκόψεις ή θα χωρίσουμε». Πηγαίναμε για γάμο, μέναμε μαζί με τους γονείς του. Δε με άκουσε και το πήρα απόφαση. Εκείνος θέλησε να με εκδικηθεί, επειδή τον άφησα» σημείωσε η Χριστίνα Ορφανίδου τονίζοντας πως το χειρότερο ήταν πως στη ανάρτηση του ροζ βίντεο τον βοήθησαν και δύο γυναίκες.

Για αυτό και η πρώην παίκτρια του Big Brother αποκάλυψε πως «στην μήνυση που έχω κάνει συμπεριλαμβάνονται και οι δύο κοπέλες. Πρόκειται για την επόμενη σύντροφο του, μετά από εμένα, μαζί μια φίλη τους. Τον βοήθησαν να με ξεφτιλίσει».

«Έχω περάσει πολύ άσχημα, έχω βρεθεί σε απόγνωση. Με κατηγόρησαν μέχρι και ότι διέρρευσε το βίντεο σε συνεργασία με την παραγωγή του Big Brother για να γίνω γνωστή» συμπλήρωσε, εμφανώς φορτισμένη, η Χριστίνα Ορφανίδου στην εκπομπή του OPEN.

Δείτε το βίντεο:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News