Χριστίνα Κοντοβά: Στο γραφείο της με την μικρή Ada – Αχώριστες μαμά και κόρη

24 Δεκεμβρίου, 20217:12 ΜΜ

Πολύ ξεχωριστά θα είναι τα φετινά Χριστούγεννα για την Χριστίνα Κοντοβά μιας έχει στο πλευρό της την κόρη της, Ada, με την διαδικασία της υιοθεσίας να έχει πια ολοκληρωθεί.

Μαμά και κόρη απολαμβάνουν τις πιο ξεχωριστές στιγμές και δεν αποχωρίζονται λεπτό η μια την άλλη. Η γνωστή σχεδιάστρια όλους αυτούς τους μήνες μοιραζόταν με τους διαδικτυακούς της φίλους όλα τα νεότερα με την μικρή, όπως και πολλές τους φωτογραφίες.

Αυτή τη φορά, η Χριστίνα Κοντοβά μοιράστηκε ένα ακόμη κοινό τους στιγμιότυπο, όπου την βλέπουμε να έχει πάρει την κόρη της στο γραφείο της. Μάλιστα, στην εν λόγω φωτογραφία, βλέπουμε τη μικρή με τους συνεργάτες της μαμάς της, οι οποίοι φαίνονται ξετρελαμένοι μαζί της.

Στην δουλειά με την κόρη της η Χριστίνα Κοντοβά

Για πρώτη φορά με την μικρή Ada ο Τζώνη Καλημέρης – Αποκλειστικές φωτογραφίες στο πλευρό της Χριστίνας Κοντοβά

Δύο χρόνια προετοιμασίας και 13 μήνες στην Ουγκάντα πέρασαν η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της υιοθεσίας… Βλέποντας τα χαμόγελά τους, όμως, στην πρώτη τους βόλτα κάτω από την Ακρόπολη με τη μικρή Ada, μπορούμε να πούμε ότι άξιζε η αναμονή.

Εδώ και λίγες μέρες η σχεδιάστρια έχει επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις με άλλον αέρα, αφού ατενίζει τη θέα από το μπαλκόνι της αγκαλιά με τη θετή της κόρη – και δεν κρύβει την ευτυχία της. Στον περίπατό τους, πάντως, η Ada ήταν εκείνη που έκλεψε την παράσταση κάνοντας ποδήλατο, με το ζευγάρι Κοντοβά-Καλημέρη να την προσέχει.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Για τον ισχυρό άντρα των media αυτή είναι η 4η φορά που γίνεται πατέρας, αφού έχει τρεις γιους από προηγούμενους γάμους του, επομένως ήταν εύκολο να προσαρμοστεί σε αυτό τον ρόλο και δεν κρύβει πόσο στοργικός είναι – κι ας είχε στο νου του παράλληλα το ένα από τα δύο σκυλιά του ζευγαριού. Το δεύτερο, το κρατούσε ο πατέρας της Χριστίνας, Δημήτρης, που κι εκείνος παρακολουθούσε γεμάτος χαρά την εγγονή του, ενώ έκανε τις πρώτες της… ορθοπεταλιές!

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News