Χριστίνα Κοντοβά: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της υιοθεσίας – Στην Ελλάδα με την κόρη της

10 Δεκεμβρίου, 20215:49 ΜΜ

Η Χριστίνα Κοντοβά βιώνει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, από τη μέρα που μπήκε στο δρόμο της η μικρή Έιντα. Η ίδια, μοιράστηκε για αρκετούς μήνες μεταξύ Ουγκάντας και Ελλάδας και τελικά κατάφερε να ολοκληρώσει τις διαδικασίες της υιοθεσίας.

Έτσι, πριν από μερικές ώρες με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα Κοντοβά ανακοίνωσε πως μαζί με την κόρη της ήρθαν στην Ελλάδα.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Κοντοβά με την κόρη της

«Μετά από 2 χρόνια προετοιμασίας, 13 μήνες στην Ουγκάντα και την ολοκλήρωση της υιοθεσίας είμαστε επιτέλους σπίτι μας. Αν και το σπίτι μας είναι αυτή η αγκαλιά απο την πρώτη μέρα…», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Κοντοβά στη λεζάντα της φωτογραφίας που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Την ρώτησαν γιατί δεν υιοθέτησε Ελληνόπουλο και απάντησε δημόσια

Από την ημέρα που η Χριστίνα Κοντοβά ανακοίνωσε πως υιοθέτησε παιδάκι από την Ουγκάντα δέχτηκε πολλά μηνύματα θετικά για την πανέμορφη πράξη που έκανε. Από την άλλη ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι που αναρωτήθηκαν – με πολλούς να την κράζουν – για το γεγονός πως δεν υιοθέτησε Ελληνόπουλο.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάνει καθημερινές αναρτήσεις με τις στιγμές που περνάει στην Ουγκάντα με την κόρη της. Η ίδια περνάει πολύ καιρό στην εξωτική χώρα μέχρι να καταφέρει να γυρίσει με την μικρή της στην αγκαλιά.

Η κύρια προϋπόθεση της υιοθεσίας είναι η μητέρα να παραμείνει για ένα διάστημα στη χώρα καταγωγής του παιδιού, ώστε να γνωριστούν καλύτερα και να περάσουν μαζί χρόνο, πριν από τη μετακόμιση. Για αυτόν τον λόγο η γνωστή σχεδιάστρια είναι συνέχεια με μια βαλίτσα στο χέρι. Φυσικά δίπλα της σε όλο αυτό το εγχείρημα είναι και ο επί χρόνια σύντροφός της Τζώνη Καλημέρης. Φαίνεται πως είναι αρκετά υποστηρικτικός με την απόφαση της συντρόφου του.

Σε πρόσφατη ανάρτηση της λοιπόν θέλησε να απαντήσει στο ερώτημα που έχουν πολλοί!

«Και επειδή μόλις πήρα μήνυμα “γιατί δεν υιοθετείς από την Ελλάδα” και με έχουν ρωτήσει πολλοί, θα απαντήσω απλά… “Τι σημασία έχει”» έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Κοντοβά.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News