Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΧριστίνα Κοντοβά: Ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» αγκαλιά με την κόρη της, Έιντα

Χριστίνα Κοντοβά: Ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» αγκαλιά με την κόρη της, Έιντα

Μετά από 2 χρόνια προετοιμασίας, 13 μήνες στην Ουγκάντα και την ολοκλήρωση της υιοθεσίας η Χριστίνα Κοντοβά περνάει τις καλύτερες γιορτές καθώς είναι τα πρώτα της Χριστούγεννα μαζί με τη μικρή Έιντα.

Επέστρεψαν στην Ελλάδα και μάλιστα η γνωστή σχεδιάστρια μοιράζεται συχνά με τους ακολούθους της στο Instagram στιγμές από τη νέα της ζωή με την κόρη της.

Αυτή τη φορά θέλησε να ευχηθεί «Χρόνια Πολλά» στους followers της με μια τρυφερή φωτογραφία στην οποία βρίσκεται αγκαλιά με την κόρη της, Έιντα και έγραψε στη λεζάντα: «Ευχαριστώ για τις ευχές σας! Έπιασαν οι ευχές και οι προσευχές. Καλά Χριστούγεννα και από εμάς! »

View this post on Instagram

A post shared by Christina Kontova (@ckontova)

H σχεδιάστρια μοιράστηκε επίσης εικόνες από τις πρώτες ημέρες τους στο σπίτι στην Αθήνα. Το δωμάτιο της Έιντα ήταν έτοιμο από καιρό για να την υποδεχτεί για τη νέα της ζωή. Η Χριστίνα Κοντοβά, που πέρασε τον τελευταίο χρόνο στην Ουγκάντα, είχε μοιραστεί τη διαδικασία της προετοιμασίας. Σε κάθε στάδιό της είχε δίπλα της τα αγαπημένα της πρόσωπα. Πλέον μπορεί να ξεκινήσει έναν νέο κύκλο που περιλαμβάνει κείνη και την κόρη της.

Η Χριστίνα Κοντοβά είχε μιλήσει πρόσφατα στην ελληνική έκδοση της Vogue για την απόφασή της να υιοθετήσει. «Δεν είχε να κάνει με το αν μπορώ να γεννήσω η ίδια ένα παιδί. Δεν προηγήθηκαν αποτυχημένες εξωσωματικές. Η άποψή μου είναι ότι, αφού υπάρχουν παιδιά χωρίς οικογένεια, γιατί να μην τους την προσφέρουμε; Έπαιξαν ρόλο και τα ταξίδια μου στην Αφρική, δύο εκ των οποίων με την Actionaid. Στη δεύτερη αποστολή, που ήρθα σε επαφή με τα παιδιά, μου γεννήθηκε έντονα η επιθυμία της υιοθεσίας», είχε εκμυστηρευτεί.

Στην ίδια συνέντευξη είχε πει: «Τα τελευταία χρόνια δεν ήθελα να γίνω μητέρα. Έλεγα ότι κατάφερα να στήσω τη δουλειά μου, να κατακτήσω τα όνειρά μου και να φτάσω μέχρι εδώ μόνη μου. Μόχθησα και τώρα θέλω να χαρώ, να ξεκουραστώ. Μου φαινόταν βουνό το να έχω παιδί, το σκεφτόμουν σαν εμπόδιο. Ίσως να ήταν και από φοβία, επειδή είχα δύο αποτυχημένες εγκυμοσύνες γύρω στα 35. Είχα πει ότι δεν είναι για μένα αυτό. Μετά άρχισα να σκέφτομαι ότι τίποτα δεν είναι ωραίο αν δεν το μοιράζεσαι, ότι ένα παιδί θα μου έδινε περισσότερη χαρά, δεν θα μου την έκλεβε. Άλλαξα, αναθεώρησα».

Τα πιο σημαντικά