Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΧριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Έχασα την μητέρα μου όταν ήμουν 16»

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Έχασα την μητέρα μου όταν ήμουν 16»

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η πρωταγωνίστρια της σειράς Σασμός, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Omikron και μεταξύ άλλων μίλησε και για τη μητέρα της, την οποία είχε σε ηλικία 16 ετών.

Η θύμηση της μυρωδιάς της… Η μητέρα μου με διαμόρφωσε και είμαι αυτή που είμαι τώρα. Αναφέρομαι συχνά σε εκείνη και με αυτόν τον τρόπο να υπάρχει, για όσο υπάρχω κι εγώ. Είναι ο πιο ισχυρός δεσμός.

Την έχωσα στα 16 μου. Πολλές φορές, σκέφτομαι ότι είμαι προνομιούχα που έχω πράγματα από εκείνη να θυμάμαι, που έχω στοιχεία της. Ευτυχώς, λέω τώρα πια, που όταν έφυγε σε μια ηλικία που είχα ήδη διαμορφώσει χαρακτήρα, και μπορώ πλέον να έχω αναμνήσεις από εκείνην.

Δεν την αποζητώ πια, αλλά την σκέφτομαι πιο έντονα σε κομβικές φάσεις της ζωής μου, όπως όταν συμβαίνουν πολύ μεγάλα γεγονότα, από τη γέννηση της ανιψιάς μου μέχρι μια πολύ σημαντική δουλειά. Μπορεί σε αυτές τις φάσεις της ζωής μου να μου λείπει περισσότερο. Η μητρότητα μού έχει περάσει από το μυαλό, μου έχει έρθει η επιθυμία, αλλά δεν είμαι σίγουρη ακόμη αν το θέλω», ανέφερε η όμορφη ηθοποιός.

Τα πιο σημαντικά