Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΧρηστίδου για Λύτρα: «Πέφτω από τα σύννεφα, τελικά δεν ξέρεις τι κρύβεται...

Χρηστίδου για Λύτρα: «Πέφτω από τα σύννεφα, τελικά δεν ξέρεις τι κρύβεται στον κάθε άνθρωπο»

Είναι τρομακτικό, όταν συμβαίνει και με ανθρώπους που έχεις συναναστραφεί, πρόσθεσε

H Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για τον Απόστολο Λύτρα και σχολίασε την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του, για την οποία κατηγορείται.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» τόνισε πως έχει πέσει από τα σύννεφα, καθώς ο γνωστός ποινικολόγγος είναι ένας άνθρωπος, με τον οποίο έχει συναναστραφεί στο παρελθόν.

Δείτε το βίντεο:

Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», δήλωσε: «Το κεφάλαιο της ενδοοικογενειακής βίας έχει ανοίξει πολύ έντονα μέσα από την υπόθεση Λύτρα. Έχουν ανοίξει πολλές κουβέντες. Η κοινή γνώμη είναι παγωμένη. Προσπαθούμε να καταλάβουμε όλα όσα συμβαίνουν».

Αναφορικά με τη γνωριμία της μαζί του, είπε: «Οι άνθρωποι που τον έχουμε γνωρίσει είναι αυτό που λέμε “πέφτεις από τα σύννεφα μία, πέφτεις από τα σύννεφα δύο, τελικά δεν ξέρεις τι κρύβεται στον κάθε άνθρωπο”. Είναι τρομακτικό, όταν συμβαίνει και με ανθρώπους που έχεις συναναστραφεί και γνωρίζεις».

Τέλος, τόνισε: «Αυτή η υπόθεση έχει ανοίξει μία τεράστια κουβέντα για το πότε τελικά πρέπει να επεμβαίνει η Δικαιοσύνη, πόσο γρήγορα πριν επέλθει ένα μοιραίο γεγονός για να μας δείξει ότι κάναμε ένα μοιραίο λάθος, υπήρξε παρέμβαση του Αρείου Πάγου και αντέδρασαν οι δικηγόροι απέναντι σε αυτό».

Τα πιο σημαντικά