Χρησιμοποιήστε αυτό το εύκολο κόλπο με τη σκούπα και απαλλαγείτε από το τραχτερωτό ταβάνι.

6 Μαρτίου, 2016 8:28 ΜΜ
More videos

Τα τραχτερωτά ταβάνια έγιναν γνωστά κυρίως το 1950 και αυτό διήρκησε μέχρι το 1980. Ωστόσο, επειδή τα πρώτα σκευάσματα μπογιάς περιείχαν άσπρο ασβέστη, το δημοφιλές αυτό στυλ άρχισε να ξεθωριάζει χάρης στη δράση Clean Ari του 1978. Αν και μετά το 1980 υπήρχαν τραχτερωτές οροφές χωρίς άσπρο ασβέστη, οι ιδιοκτήτες σπιτιών ξεκίνησαν να επιλέγουν πιο μοντέρνα σχέδια όπως οι λείες επιφάνειες χωρίς περίεργη υφή.

Πολλά παλιά σπίτια και διαμερίσματα έχουν ακόμη αυτές τις οροφές αλλά οι επιλογές και τα γούστα αλλάζουν με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να θέλουν να απαλλαγούν από αυτές. Αν ανήκετε και εσείς σε αυτούς τους ανθρώπους που δεν θέλουν πλέον να έχουν ένα τέτοιο είδος ταβανιού θα επωφεληθείτε από το βίντεο και το κόλπο του Aaron Rollins. Μπορείτε να το κάνετε χωρίς ιδιαίτερα εργαλεία, χωρίς να λερώσετε και γρήγορα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ψεκάσετε το ταβάνι σας με νερό. Πάρτε μια σπάτουλα στοκαρίσματος μερικών εκατοστών, κολλητική ταινία και κολλήστε την στο στόμιο της σκούπας σας. Η σπάτουλα εύκολα θα σας απαλλάξει από το τραχτερωτό ταβάνι ενώ η σκούπα θα σας βοηθήσει να φτάσετε το σημείο και να μαζέψει τα κομμάτια χωρίς να λερώσει ιδιαίτερα το πάτωμα. Αυτό θα σας γλυτώσει από πολύ κόπο και ακαταστασία. Ο άνδρας είπε πως κατάφερε να καθαρίσει όλο το δωμάτιο σε λιγότερο από 10 λεπτά με αυτή την τεχνική.

Τι πιστεύετε για αυτή την έξυπνη μέθοδο;

Δείτε το έξυπνο βίντεο παρακάτω.

Ακολουθήστε μας στο facebook: