Χριστιανοί επικαλούνται προφητεία της Βίβλου με την οποία το Σάββατο θα ξεκινήσει το τέλος του κόσμου

19 Σεπτεμβρίου, 20173:54 ΜΜ

Ο Σεπτέμβρης είναι ο ιδανικότερος μήνας για διακοπές και χαλάρωση. Αντ’ αυτού τον γεμίζουμε με υποχρεώσεις, επιστροφή στη δουλειά και “πρώτο” κουδούνι στο σχολείο. Κι αν σου έλεγε κανείς πως αυτός θα είναι ο τελευταίος που θα περάσεις ξέγνοιαστος; Πώς μετά και το επόμενο Σαββατοκύριακο, ο κόσμος θα μπει σε μια φάση καταστροφής και ολέθρου που θα οδηγήσει στον ολοκληρωτικό αφανισμό του; Μήπως να απολαύσεις την κάθε στιγμή σαν να είναι… η τελευταία;

Μερίδα Χριστιανών πιστεύει πως μια συγκεκριμένη όψη των πλανητών αναμένεται να πυροδοτήσει ραγδαίες εξελίξεις που θα οδηγήσουν στο τέλος του κόσμου. Μια αποκαλυπτική περίοδος επτά ετών, από την οποία θα έρθει το χάος και η καταστροφή, με τους “άξιους” Χριστιανούς να ανεβαίνουν στους ουρανούς και τους υπόλοιπους να χάνονται για πάντα στη γη.

Εκείνοι που “διάβασαν” τα άστρα πιστεύουν πως η ευθυγράμμιση των αστερισμών της Παρθένου, του Λέοντα και μιας σειράς πλανητών υποδηλώνει την έναρξη του κεφαλαίου 12 της Αποκάλυψης, όπως περιγράφεται στη Βίβλο. “Και σημείον μέγα εφάνη εν των ουρανώ, γυνή ενδεδυμένη τον ήλιον και η σελήνη υποκάτω των ποδών αυτής, και επί της κεφαλής αυτής στέφανος αστέρων δώδεκα και έγκυος ούσα έκραζε κοιλοπονούσα και βασανιζόμενη δια να γεννήση”.

Αν ακόμη απορείς πως συνδέεται το πλανητικό γεγονός (αν όντως πρόκειται να συμβεί) με το εδάφιο της Αποκάλυψης, η γυναίκα στο κείμενο συμβολίζει την Παρθένο, το στεφάνι (στέμμα) είναι ο Λέοντας και φυσικά ο ήλιος και η σελήνη βρίσκονται στην αντίστοιχη ευθυγράμμιση αυτό το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου. Μια ευθυγράμμιση που θα σημάνει μια σκοτεινή και δύσκολη περίοδο κατά την οποία θα έρθει στον κόσμο ο Αντίχριστος – πάντα σύμφωνα με τη θεωρία – και μαζί του ο όλεθρος.

[dailymail] [news247]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News