Χρειάστηκε 4 χρόνια για να «χτίσει» μια εκκλησία από δέντρα!

9 Ιουλίου, 2015 4:53 ΜΜ
More videos

Η πανέμορφη και ιδιαίτερη εκκλησία από δέντρα  που βρίσκεται στην αυλή του Νεοζηλανδού Brian Cox,  είναι ήδη αρκετά εντυπωσιακή, όμως γίνεται ακόμη πιο ξεχωριστή όταν μαθαίνεις πως χρειάστηκε μόνο 4 χρόνια για να φτιαχτεί!

Ο Cox επέλεξε προσεκτικά τα δέντρα για την όμορφη εκκλησία του μέσα από μια μεγάλη ποικιλία. Κάποια έχουν κορμούς με πέτρινο χρώμα, ενώ άλλα έχουν αραιό φύλλωμα, για να φωτίζεται η εκκλησία από το φως του ήλιου. Το μυστικό του ήταν πως είναι ιδιοκτήτης μιας εταιρείας με είδη κηπουρικής με την ονομασία “Treelocations”, η οποία μεταφυτεύει ολόκληρα ζωντανά δέντρα χρησιμοποιώντας τεράστια μηχανοποιημένα φτυάρια. Αυτό του επέτρεψε να φυτέψει τα ζωντανά δέντρα με όποιον τρόπο αυτός ήθελε, τελειώνοντας την εκκλησία σε μόλις 4 χρόνια.

Ο Cox εμπνεύστηκε την εκκλησία του, από τα ταξίδια που έχει κάνει στο εξωτερικό και τις εκκλησίες που έχει παρατηρήσει ανά τον κόσμο, όλα αυτά τα χρόνια. «Βγήκα στην αυλή μου μια μέρα και σκέφτηκε, ‘Αυτός ο χώρος χρειάζεται μια εκκλησία’ και έτσι ξεκίνησε. Καθάρισα το χώρο τον Απρίλιο του 2011 και έφτιαξα το σιδερένιο σκελετό, βασιζόμενος σε όλη αυτή την ερεύνα που είχα κάνει με το πέρασμα των ετών μελετώντας τις εκκλησίες,» είπε ο Cox.
Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες από την ιδιαίτερη αυτή εκκλησία και παρακαλούμε κοινοποιήστε αν σας αρέσει!

tree-church-nature-installation-barry-cox-new-zealand-1 tree-church-nature-installation-barry-cox-new-zealand-2 tree-church-nature-installation-barry-cox-new-zealand-3 tree-church-nature-installation-barry-cox-new-zealand-4 tree-church-nature-installation-barry-cox-new-zealand-6 tree-church-nature-installation-barry-cox-new-zealand-7 tree-church-nature-installation-barry-cox-new-zealand-8 tree-church-nature-installation-barry-cox-new-zealand-10 tree-church-nature-installation-barry-cox-new-zealand-12