Κυριακή, 21 Απριλίου 2024
Ελλάδα«Χρειάζομαι πραγματικά βοήθεια»: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Ιωάννα Τούνη, δεν αντέχει...

«Χρειάζομαι πραγματικά βοήθεια»: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Ιωάννα Τούνη, δεν αντέχει άλλο

Η Ιωάννα Τούνη είναι μια νέα μητέρα και αρκετές φορές και λόγω της επαγγελματικής της ιδιότητας ως infuelncer αρκετά συχνά μοιράζεται τους προβληματισμούς τις και τις σκέψεις τις αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια νέα μητέρα. Ενώ δεν διστάζει να αναφερθεί και σε θέματα ταμπού όπως για παράδειγμα τον δημόσιο θηλασμό.

Ιωάννα Τούνη: Οι δυσκολίες για τον αποθηλασμό

Έτσι και στην πρόσφατη δημοσίευσή της η Ιωάννα Τούνη θέλησε να εκφράσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με τον αποθηλασμό του «Νουνίτο» ενώ δεν δίστασε και να ζητήσει τη βοήθεια των μαμάδων που την ακολουθούν ώστε να την συμβουλέψουν.

«Χρειάζομαι πραγματικά βοήθεια»

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη ανέφερε στο story της: «Χρειάζομαι πραγματικά βοήθεια από τις μαμάδες εδώ πέρα στα social. Σας έχω πει εδώ και αρκετό καιρό ότι προσπαθώ να αποθηλάσω, πράγμα που σημαίνει ότι το μωρό πρέπει να σταματήσει να πίνει από το στήθος και να πίνει από μπουκάλι. Αυτό δεν συμβαίνει, με αποτέλεσμα να μη μπορώ να αφήσω το μωρό πουθενά γιατί πρέπει να το ταΐζω εγώ και να είμαι μαζί του συνέχεια γιατί ενδέχεται να πεινάσει.

Οπότε δε μπορεί να μείνει ούτε ο Δημήτρης μόνος του με το μωρό, ούτε κανείς άλλος. Πρέπει το μωρό να είναι συνέχεια μαζί μου που ναι χαίρομαι, αλλά θέλω να κάνω κάτι λίγο μόνη μου. Έχω δοκιμάσει 2-3 γάλατα σε σκόνη, έχω δοκιμάσει και 5-6 μπιμπερό. Το θέμα δεν είναι ότι δεν του αρέσει η γεύση του γάλακτος. Με το που βλέπει μπιμπερό κάνει όπως ο διάολος το λιβάνι».

Στη συνέχεια, η Ιωάννα Τούνη διευκρίνισε ότι σε λίγες ημέρες έχει να πάει στα μπουζούκια για τα γενέθλια της κολλητής της. «Έχω να πάω σε λίγες ημέρες στα μπουζούκια στα γενέθλια της κολλητής μου. Γίνεται 30 χρονών, δεν ξέρω πώς θα καταφέρω να πάω στα μπουζούκια! Πρέπει το μωρό να καταφέρει να πίνει κάποια γεύματα με το μπιμπερό μέσα στις επόμενες ημέρες. Στείλτε βοήθεια!» εξομολογήθηκε.

Δείτε και το βίντεο με την “έκκληση” της  Ιωάννας Τούνη

Τα πιο σημαντικά