Χουντική πρεμιέρα για τον Νότη Σφακιανάκη στα μπουζούκια της Θεσσαλονίκης

25 Απριλίου, 2017 3:59 ΠΜ
More videos

Με γεμάτο μαγαζί, ρούχα παραλλαγής και μια σημαία της χούντας γιόρτασε την πρεμιέρα του στη Θεσσαλονίκη ο Νότης Σφακιανάκης, που -όλως τυχαίως- συνέπεσε με τη μαύρη επέτειο του χουντικού πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου.

Νεαροί «νοσταλγοί» της Χούντας – που σίγουρα λόγω ηλικίας δεν έζησαν την μαύρη επταετία- άνοιξαν μια σημαία σε ένα από τα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού.

Δίπλα τους, φορώντας στολή παραλλαγής, ο Νότης Σφακιανάκης ερμήνευε τις μεγάλες του επιτυχίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Μακεδονία», οι νοσταλγοί της Χούντας ζήτησαν να ανέβουν στη σκηνή και να βγάλουν… λόγο δίπλα στον τραγουδιστή.

Σε αυτό το σημείο, όμως, οι υπεύθυνοι του μαγαζιού επενέβησαν για να μην πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις το συμβάν.

Ο ίδιος ο Νότης Σφακιανάκης απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για το περιστατικό.

Στο παρελθόν, ο τραγουδιστής έχει δηλώσει υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής, λέγοντας στους θαυμαστές του ότι «επιβάλλεται» να στηρίξουν την ακροδεξιά παράταξη.

Οι εμπρηστικές αυτές δηλώσεις είχαν γίνει κατά την εκδήλωση απονομής του πλατινένιου δίσκου του, στον πολυχώρο Αθηναΐς.

Σε άλλες δηλώσεις του προς τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, ο Νότης Σφακιανάκης δήλωσε, επιτιθέμενος στους πολιτικούς:

«Είμαι πολιτικό ον και έχω δημόσιο λόγο και σκέπτομαι μονίμως πολιτικά, διότι είμαι πολίτης, όχι πελάτης. Και όλα αυτά τα κοπρόσκυλα που σας κυβερνάνε δεν τα έχω αξιολογήσει όπως εσείς, διότι δεν τους έχω δώσει καμία απολύτως δύναμη. Εχω κάθε δικαίωμα να λέω τη γνώμη μου διότι δεν οφείλω σε κανέναν τίποτα. Αυτοί οι υπάλληλοί μου μού οφείλουν πολλά»

[makthes] [ethnos]