Χουάν Κάρλος: Ο βασιλιάς με τις 5000 ερωμένες – σε μυστικές διακοπές με μία πρώην αγαπημένη του

4 Σεπτεμβρίου, 20178:28 ΜΜ

Χουάν Κάρλος. Ο πρώην βασιλιάς της Ισπανίας ο οποίος στις 18 Ιουνίου 2014 παραιτήθηκε από το θρόνο υπέρ του γιου του, Φίλιππου.

Για τη ζωή του πολλά έχουν γραφτεί και συζητηθεί… Στις αρχές του Αυγούστου εθεάθη, στην Ιρλανδία στο πλευρό της Μάρτα Γκάγια, μιας από τις φημολογούμενες ερωμένες του.

Ενώ όλη η ισπανική βασιλική οικογένεια παραθέριζε στη Μαγιόρκα, όπως κάθε χρόνο, παραδοσιακά, ο πρώην βασιλιάς προτίμησε να περάσει το καλοκαίρι του μακριά τους.

Σύμφωνα με την El mundo, Χουάν Κάρλος βρέθηκε στη Γαλικία, το Σε Τροπέ και την Ιρλανδία. Ο τελευταίος του προορισμός, το Κλονμελόν,  αποκάλυψε και το πιο… απροσδόκητο μυστικό του.

Ποιό; ¨Ότι βρισκόταν με τη Μάρτα Γκάγια, μια πρώην ερωμένη του από τη δεκαετία των `90s. Διαζευγμένη, πλούσια, από τη Μαγιόρκα, μια εντυπωσιακή γυναίκα που έχει απασχολήσει πολλάκις τα ισπανικά ΜΜΕ για τη σχέση της με τον πρώην βασιλιά…

Ας θυμηθούμε, όμως, τί έχει γραφτεί στο νέο βιβλίο που κυκλοφόρησε πρόσφατα και αποκαλύπτει πολλά για την προσωπική του ζωή του “Δον Ζουαν” Χουάν Κάρλος…

Σύμφωνα με αυτό, ο  πρώην βασιλιάς, είχε όλα τα χαρακτηριστικά του μονάρχη παλαιάς κοπής. Ήταν αυταρχικός, αγαπούσε το σκι, το κυνήγι,  τα γιοτ και…απατούσε συστηματικά τη σύζυγό του, βασίλισσα Σοφία. Πιο συγκεκριμένα, είχε 5.000 ερωμένες, ενώ ανάμεσα σε κάποιες αναφορές, ήταν και η πριγκίπισσα Νταϊάνα.
Ο συγγραφέας του βιβλίου, Μαρτίνεθ Ινγκλές, ισχυρίζεται ότι ο Χουάν Κάρλος δεν ήταν ιδιαίτερα επιλεκτικός και πως είχε δύο τύπους ερωμένων: “Ηθοποιούς, σταρ και τραγουδίστριες, οι οποίες δημιούργησαν ένα αυθεντικό χαρέμι που ήταν διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο. Το… άλλο χαρέμι αποτελούνταν από ανώνυμες, όμορφες γυναίκες, οι περισσότερες εκ των οποίων ήταν ξένες.”

Μόλις ξεκίνησα να διαβάζω για αυτό το βιβλίο, η πρώτη μου σκέψη ήταν πού μπορεί να έχει βρει ο συγγραφέας όλες αυτές τις λεπτομέρειες για την ερωτική ζωή του Χουάν Κάρλος.

Σε αυτό το ερώτημα όμως, απαντά:

“Ηταν απλά το άτομο που έχουν κατασκοπεύσει περισσότερο σε ολόκληρη την ιστορία της Ισπανίας, ενδεχομένως και του πλανήτη. Ολες οι υπηρεσίες πληροφοριών του Φράνκο τον παρακολουθούσαν. Οτιδήποτε και να έκανε, μεταδιδόταν με κάθε τρόπο στον Ισπανό δικτάτορα μέσα σε δύο λεπτά. Μάθαινε με ποια κοιμόταν, πού, αλλά και τα ονόματα των κοριτσιών.”

Ο Μαρτίνεθ Ινγκλές, για τη συγγραφή του οποίου βασίστηκε σε εμπιστευτικές αναφορές πρακτόρων του Ισπανού δικτάτορα Φράνκο, περιγράφει τον Χουάν Κάρλος ως εξής: “Ο βασιλιάς με τις 5.000 ερωμένες, η αληθινή ιστορία ενός αμοραλιστή βασιλιά, αδίστακτου, αποτρόπαιου, φιλόδοξου, αυταρχικού, αυθεντικού σεξουαλικού αρπακτικού.”

Για ένα χρόνο μετά το γάμο του ήταν η μόνη χρονιά που δεν τον κατασκόπευαν. Μάλιστα, οι κατάσκοποι συνέχισαν να παρακολουθούν το βασιλιά της Ισπανίας και μετά τον θάνατο του Φράνκο.

Βέβαια, θα πρέπει να αναφερθεί ότι αυτοί οι ισχυρισμοί δεν είναι καινούργιοι, καθώς ένα άλλο βιβλίο πριν από μερικά χρόνια υποστήριζε, ότι ο Χουάν Κάρλος είχε περί τις 1.500 ερωμένες.

Οι  νέες αποκαλύψεις, όμως, από έναν συνταξιούχο αξιωματικό του ισπανικού στρατού, εντυπωσιάζουν τόσο για την απόλυτη λεπτομέρεια των περιγραφών όσο για τις τόσες πολλές κατακτήσεις του πρώην βασιλιά της Ισπανίας.

Και φυσικά αυτοί οι νέοι ισχυρισμοί για την προσωπική του ζωή δεν βελτιώνουν την εικόνα του. Κάποτε η δημοτικότητα του Χουάν Κάρλος βρισκόταν ιδιαίτερα υψηλά.  Κατά τη διάρκεια της ισπανικής τραπεζικής κρίσης άρχισε να καταρρέει , όταν ήρθαν στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από το κυνήγι ελεφάντων στην Αφρική, την ώρα που η Ισπανία βυθιζόταν στην οικονομικής κρίση.

Σύμφωνα με το βιβλίο, ο Χουάν Κάρλος σε μια περίοδο έξι μηνών είχε 62 ερωμένες…

Στο διάστημα των δύο χρόνων κατά το οποίο έμεινε στη στρατιωτική ακαδημία είχε 332 ερωμένες, δηλαδή κατά μέσο όρο τέσσερις διαφορερικές την εβδομάδα.

Η πιο παθιασμένη περίοδος της ζωής του ήταν μεταξύ του 1976 και του 1994 όπου  ο πρώην βασιλιάς της Ισπανίας εμφανίζεται να είχε περί τις 2.154 ερωμένες…

Εντυπωσιακό είναι ότι ακόμα και τα τελευταία χρόνια στο θρόνο κι ενώ ήταν 67 με 76 ετών-την  περίοδο 2005-2014- σύμφωνα με το συγγραφέα αναφέρει ότι είχε 191 διαφορετικές ερωμένες.

Μία ακόμα αποκάλυψη είναι, ότι ο πρώην Ισπανός βασιλιάς μπορεί να έχει περίπου 20 εξώγαμα.

Με τόσες όμως εξωσυζυγικές σχέσεις, πώς ήταν η σχέση της βασίλισσας Σοφίας και Χουάν Κάρλος;  Φέρονται να αποξενώθηκαν συζυγικά τη χρονιά που ανέβηκε στο θρόνο. Τότε… τον έπιασε στο κρεβάτι με την ηθοποιό Σάρα Μοντιέλ.

Στο βιβλίο υπάρχει ακριβής περιγραφή του σκηνικού…”Ολα ξεκίνησαν όταν ο βασιλιάς φώναξε έναν κουρέα για να του κόψει τα μαλλιά και να τον ξυρίσει. Η Σοφία ήταν πεπεισμένη ότι είχε ραντεβού με κάποια ερωμένη του. Λίγες ημέρες αργότερα, ο Χουάν Κάρλος ετοίμασε τη βαλίτσα του και της είπε ότι θα πάει για κυνήγι στο Τολέδο. “Θα βαρεθείς, μην έρθεις μαζί μου“, φέρεται να της είπε. Εκείνη, έχοντας τις υποψίες της, αποφάσισε να του κάνει έκπληξη μέσα στη νύχτα. Πήρε τα παιδιά τους -ο Φίλιππος ήταν μόλις 12 ετών τότε- πήγε στο σπίτι τους στο Τολέδο, μπήκε μέσα σπρώχνοντας τους υπηρέτες που προστάτευαν τον βασιλιά τους και τον έπιασε στο κρεβάτι με τη Μοντιέλ.”

Αυτό όμως το γεγονός, όπως έδειξε η ιστορία, δεν συντάραξε καθόλου τον Χουάν Κάρλος ο οποίος συνέχισε τις απιστίες μέχρι τα βαθιά του γεράματα…

Στα 64 του χρόνια φέρεται να γνώρισε μοα από τις πιο γνωστές ερωμένες του. Ο λόγος για την Κορίνα Βιτγκενστάιν, την οποία ο ίδιος αποκαλούσε “το προζάκ μου”.

Ο συγγραφέας αναφέρεται και στη “Lady D” .

Στο βιβλίο που είχε κυκλοφορήσει πριν από πέντε χρόνια αναφερόταν ότι ο Χουάν Κάρλος είχε εκδηλώσει έντονα το ενδιαφέρον του  στην Νταϊάνα κατά τη διάρκεια κοινών διακοπών τους στη Μαγιόρκα, το 1986. Ο συγγραφέας εκείνου του βιβλίου ισχυριζόταν ότι η Νταϊάνα είχε πει στον σωματοφύλακά της Κεν Γουάρφ πως ο βασιλιάς της Ισπανίας τη φλέρταρε.

Οι φήμες για σχέση Χουάν Κάρλος – Νταϊάνα εντάθηκαν αργότερα, όταν η Νταϊάνα συνελήφθη να κάνει ηλιοθεραπεία στην Αίγυπτο-σύμφωνα πάντα με το βιβλίο-.  Την επόμενη χρονιά, η Νταϊάνα και ο Κάρολος επισκέφθηκαν ξανά την Ισπανία. Αν παρατηρήσει κανείς καλά τις φωτογραφίες τους, θα δει ότι βλέμματά τους  τα λένε όλα…

Ωστόσο, η αδικοχαμένη πριγκίπισσα της καρδιάς,  αρνιόταν  ότι είχε συμβεί κάτι ανάμεσα σε εκείνη και τον Ισπανό βασιλιά. Είχε παραδεχτεί ότι ήταν γοητευτικός αλλά το μόνο που ήθελε ήταν να την προστατεύσει.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

[KLIK]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News