Χωρίζουν Shakira – Pique: Την απάτησε, έφυγε απ’ το σπίτι και… άρχισε τα πάρτυ με άλλες γυναίκες

2 Ιουνίου, 2022 2:29 ΠΜ
More videos

Η Shakira και ο Gerard Pique για περισσότερα από 10 χρόνια αποτελούσαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του πλανήτη και όλοι συμφωνούσαν πως οι δυο τους δεν θα χωρίζανε ποτέ.

Μέγα λάθος, καθώς σύμφωνα με σκανδαλοθηρική διαδικτυακή εκπομπή, ο Pique απάτησε την σύζυγό του και πλέον ζει μόνος του στο διαμέρισμα που έμενε ως εργένης στο κέντρο της Βαρκελώνης, με την τραγουδίστρια να του ζητά διαζύγιο.

Η αρχή έγινε όταν η εφημερίδα Periodico ανέφερε πριν από λίγες ημέρες πως ο ποδοσφαιριστής ζει στο παλιό του διαμέρισμα μόνος, πυροδοτώντας φήμες περί χωρισμού. Τώρα, η εκπομπή Mamarazzis αποκαλύπτει πως η Κολομβιανή έπιασε τον Pique με μια άλλη γυναίκα στα πράσα και τον έδιωξε αμέσως από το σπίτι.

«Η Shakira έπιασε τον Pique με άλλη και το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει. Είναι κάτι συνέβη δεδομένα και για αυτό υπάρχει διάσταση στο ζευγάρι. Πιθανότητα δεν υπάρχει πια τίποτα άλλο στην σχέση τους», δήλωσε η δημοσιογράφος που έβγαλε στο φως την είδηση.

Και ενώ όλοι θα πίστευαν πως ο ποδοσφαιριστής πλέον παρακαλά την Shakira να τον αφήσει να επιστρέψει στο σπίτι τους και να κάνουν μια νέα αρχή, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο ίδιος κάνει ξέφρενη ζωή και γυρίσει από πάρτι σε πάρτι.

Η εκπομπή αποκάλυψε επίσης πως το τελευταίο τραγούδι της Shakira με τίτλο «Felicito», -που σημαίνει «Σε συγχαίρω»-, είναι εξαιρετικά αφιερωμένο με ειρωνικό τόνο στον Pique.

Η διαδικτυακή εκπομπή ανέφερε επίσης πως το διαζύγιο θεωρείται θέμα χρόνου και είναι εκείνο που θα επισφραγίσει το τέλος.