Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
Ελλάδα«Χώρıσε τоν ανάπnρο, βρες έναν εφοπλıστή, μου έλεγαν και εγώ απαντоύσα μακάρı...

«Χώρıσε τоν ανάπnρο, βρες έναν εφοπλıστή, μου έλεγαν και εγώ απαντоύσα μακάρı να βρεiτε κάποıον σαν τον Ετεοκλή»

Η Ελένη Χατζίδου με αφορμή τις δηλώσεις της Δήμητρας Παπαδήμα μιλά για τον σύζυγο της Ετεοκλή Παύλου στην εκπομπή που παρουσιάζουν μαζί, στο «Breakfast@Star».

Αρχικά, η Δήμητρα Παπαδήμα αναφέρει για την ερώτηση που της κάνουν συνέχεια και την ενοχλεί: «Εσείς κυρία Παπαδήμα που είστε τόσο όμορφη, γιατί μείνατε με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου που είναι σαν τον… Κουασιμόδο;».

Δείτε το βίντεοΜε αφορμή λοιπόν αυτό το απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή η Ελένη Χατζίδου πήρε τον λόγο. Αναφέρει λοιπόν όλα όσα της έλεγαν στην αρχή της γνωριμίας της με τον Ετεοκλή.

«Με το που γνώρισα τον Ετεοκλή, είδαν ότι είμαι με έναν άνθρωπο που έχει αυτού του είδους την αναπηρία, με ρωτούσαν “εσύ γιατί είσαι με αυτόν;”. Το διανοείστε; Ότι τι; Και μετά που είδαν πώς ήμασταν και τον χαρακτήρα του και όλα, έλεγαν “που θα βρούμε κι εμείς έναν σαν τον Ετεοκλή;”. Με τα μυαλά που έχεις, δεν θα βρεις ποτέ. Οι φίλες μου από το κοντινό περιβάλλον είχαν πιο πολύ την περιέργεια για το πώς είναι η σχέση και το πώς είναι ο Ετεοκλής στο σπίτι. Υπήρχαν άνθρωποι που μου είπαν ότι θα μπορούσα να είμαι με έναν εφοπλιστή…».

Δείτε το βίντεοΤα πιο σημαντικά