Χώρισε οριστικά η Μελίνα Ασλανίδου από τον 13 χρόνια μικρότερο σύντροφο της

9 Δεκεμβρίου, 20206:58 ΜΜ
More videos

Η 46χρονη Μελίνα Ασλανίδου και ο 32χρονος κομμωτής Βασίλης Μουντάκης δεν είναι πια μαζί. Ο χωρισμός της αγαπημένης τραγουδίστριας και του κομμωτή έγινε γνωστός σήμερα, μέσα από δημοσίευμα του περιοδικού ΟΚ!, που επικαλείται πρόσωπα κοντά στο πρώην ζευγάρι.

Ο έρωτάς τους μετρούσε σχεδόν τρία χρόνια. Η Μελίνα και ο Βασίλης γνωρίστηκαν σε επαγγελματικά πλαίσια, όταν εκείνος ανέλαβε σχεδόν τρία χρόνια πριν το hair look της, καθώς είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στον τόπο καταγωγής του, τα Χανιά. Εξ’ ου και οι παρακάτω φωτογραφίες:

Η γνωριμία δεν άργησε να μετατραπεί σε φλερτ και δυνατό έρωτα που έγινε μια σχέση με γερά θεμέλια. Ωστόσο, οι δυο τους είχαν αποφασίσει να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να μην δίνουν «τροφή» στα media. Είχαν μεταξύ τους 13 χρόνια διαφορά ηλικίας.

Δεν έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους, ενώ οι παπαράτσι τους κυνηγούσαν για ένα κοινό τους στιγμιότυπο.

Και οι πρώτες κοινές αναρτήσεις στα social media, αλλά και τα τρυφερά σχόλια ξεκίνησαν…

Μόνο η Μελίνα και ο Βασίλης να μην κρύβονταν ωστόσο, προτιμούσαν τα στέκια που δεν υπήρχαν αδιάκριτα βλέμματα. Μόνο στις εξόδους τους σε νυχτερινά μαγαζιά τους είχαν απαθανατίσει αγκαλιά, σε τρυφερά τετ α τετ…

Τα ταξίδια της Μελίνας Ασλανίδου στα Χανιά πυκνώνουν, όπως και οι αναρτήσεις της από τον τόπο καταγωγής και διαμονής του αγαπημένου της. Μάλιστα, η τραγουδίστρια, μετά από κάποιο διάστημα, θέλησε να μείνει μόνιμα στην Κρήτη για χάρη του καλού της, και πηγαινοερχόταν στην Αθήνα μόνο για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Το 2019 ξεκίνησαν οι πρώτες φήμες περί χωρισμού, με τους δυο τους να μην επιβεβαιώνουν, αλλά ούτε και να τις διαψεύδουν. Η Μελίνα Ασλανίδου είχε σβήσει τότε κάποια κοινά τους στιγμιότυπα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αυτό είχε πυροδοτήσει τα δημοσιεύματα. Είχαν κάνει ένα break στη σχέση τους.

Μετά την επανασύνδεση του φθινοπώρου, που θέλησαν να δώσουν ακόμα μία ευκαιρία στη σχέση τους, οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν οριστικά. Πάντως, οι κοινές τους φωτογραφίες από το προφίλ της Μελίνας Ασλανίδου δεν έχουν σβηστεί, επιβεβαιώνοντας κατά κάποιο τρόπο, το δημοσίευμα του περιοδικού ΟΚ! που τους θέλει να διατηρούν καλές σχέσεις.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News