Χώρισε o Ντέμης Νικολαΐδης με την Κατερίνα Παναγοπούλου

27 Απριλίου, 2022 7:51 ΜΜ
More videos

Ένας έρωτας φαίνεται πως… τελείωσε πριν καλά καλά αρχίσει στην ελληνική showbiz, αφού ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Κατερίνα Παναγοπούλου φαίνεται πως θα οδηγηθούν πολύ γρήγορα, μετά την έναρξη του ειδυλλίου τους, σε δρόμους χωριστούς.

Οι δυο τους έμοιαζε να ξεκινούν κάτι αρκετά υποσχόμενο, με τον χωρισμό όμως να έρχεται πολύ σύντομα και την παρουσιάστρια του Mega, μάλιστα, να αναρωτιέται το τι πήγε λάθος. Έφτασε μέχρι και στη σκέψη, ότι το τέλος αυτής της σχέσης αποτελεί δική της ευθύνη, αλλά σύμφωνα με το «Yes Magazine», άτομο του περιβάλλοντός της εξήγησε πως το θέμα ήταν ο Νικολαΐδης.

Μπορεί να ήταν η μόνη, που τον έκανε να χαμογελάσει όλο αυτό το διάστημα, μετά το διαζύγιο με τη Δέσποινα Βανδή, όμως οι προτεραιότητές τους είναι διαφορετικές. Κι αυτό, γιατί η μεν Παναγοπούλου ως νεότερη, αλλά και σε ώριμη ηλικία, είναι λογικό να επιζητά τη δέσμευση, ο δε Ντέμης με έναν άλλο χωρισμό από γάμο και δύο παιδιά δε θέλει να μπει ξανά σε αυτή τη διαδικασία.

Οι λόγοι που προχώρησαν στον χωρισμό… εξπρές

Ο νυν παρουσιαστής της Nova και άλλοτε ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της ΑΕΚ της εξήγησε, ότι δε θέλει να προχωρήσει πιο πέρα και δε σκέφτεται το γάμο και τα παιδιά, με αποτέλεσμα φυσικά το ειδύλλιο αυτό να μην έχει πολύ μέλλον.

Με αυτή την ειλικρινή εξήγηση, λοιπόν, ο χωρισμός ήρθε αναπόφευκτα. Ένας άλλος λόγος, που ο Ντέμης θέλησε να σταματήσει αυτή τη σχέση, ήταν και τα «κλικ» του φακού, που συγκέντρωσαν πρόσφατα, με τον ίδιο να μην επιθυμεί ξανά την έκθεση, που είχε και στα χρόνια των μεγάλων του ερώτων με τη Βανδή.

Η ίδια η Παναγοπούλου, πάντως, φαίνεται ήδη να προχωρά, αφού έχει συνειδητοποιήσει πως δεν χρειάζεται να ασχοληθεί άλλο με μια υπόθεση, που φαντάζει χαμένη για το μέλλον κι ενώ είναι σε ηλικία γάμου.