Χώρισε η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού

3 Σεπτεμβρίου, 20222:42 ΜΜ

Η βουλευτής της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού, χώρισε. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Secret» και της Σάσας Σταμάτη, η βουλευτής Κυκλάδων και ο Χάρης Μαριόλης, αποφάσισαν από κοινού να χαράξουν ξεχωριστούς δρόμους.

Το διαζύγιο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχει βγει εδώ και αρκετούς μήνες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι διατηρούν μέχρι και σήμερα καλές σχέσεις.

H Κατερίνα Μονογυιού ήταν αρραβωνιασμένη με τον πρώην σύζυγό της από το 2013, ενώ το 2016 πραγματοποίησαν τον θρησκευτικό γάμο τους στη Μύκονο. Μάλιστα, πέρασε μόνη της όλη τη διαδικασία του διαζυγίου, χωρίς να γνωρίζει κανένας τίποτα, παρά μόνο ο στενός οικογενειακός της κύκλος.

Μετά τον θάνατο του αδελφού της στο τροχαίο με την Ferrari, που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα, η βουλευτής έχει επιλέξει την εργασιοθεραπεία και είναι απόλυτα αφοσιωμένη στα βουλευτικά καθήκοντά της.

Τις ημέρες που δεν βρίσκεται σε κάποιο αεροπλάνο ή πλοίο για τα νησιά των Κυκλάδων, επιλέγει να περνάει πολύ χρόνο με τα παιδιά του αδελφού της.

Η ίδια δεν έχει κρύψει την ιδιαίτερη αγάπη που έχει για τα ανίψια της και, όπως έχει πει στο παρελθόν, ένα παιδί θα της έδινε ζωή, αν φυσικά της το χάριζε ο Θεός.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News