Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΧώρισε η Χριστίνα Κοντοβά με τον Τζώνη Καλημέρη, 1 χρόνο μετά την...

Χώρισε η Χριστίνα Κοντοβά με τον Τζώνη Καλημέρη, 1 χρόνο μετά την υιοθεσία της κόρης του

Ο Τζώνη Καλημέρης κι η Χριστίνα Κοντοβά έπειτα από 5,5 χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους ως ζευγάρι.

Ο χωρισμός «βόμβα» γνωστοποιήθηκε μέσα από το «Πρωινό μας» και τον Νίκο Γεωργιάδη. Έπειτα από 5,5 χρόνια κοινής πορείας, η σχεδιάστρια και ο ισχυρός άνδρας των media αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο χωρισμός του Τζώνη Καλημέρη και της Χριστίνας Κοντοβά ήταν «βελούδινος» και υπάρχει πολλή αγάπη μεταξύ τους.

Οι δυο τους τρέφουν αγάπη ο ένας για τον άλλον και ο χωρισμός επήλθε ύστερα από συζήτηση. Άλλωστε, έχουν αποκτήσει και τη μικρή Ada, την κόρη τους, η οποία θα τους ενώνει για πάντα.

Χριστίνα Κοντοβά και Τζώνη Καλημέρης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μένουν προς το παρόν κάτω από την ίδια στέγη. Ο Τζώνη Καλημέρης θα μετακομίσει σε λίγο καιρό σε ένα άλλο διαμέρισμα, σε κοντινή απόσταση.

Ο έρωτας της Χριστίνας Κοντοβά και του Τζώνη Καλημέρη

Ο Τζώνη Καλημέρης και η Χριστίνα Κοντοβά ήταν μαζί από το 2017. Ο ισχυρός άντρας των media και η σχεδιάστρια μόδας γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών στη Μύκονο, αν και κοινωνικά γνωρίζονταν εδώ και πολλά χρόνια.


Ο Τζώνη Καλημέρης στήριξε την Χριστίνα Κοντοβά από την πρώτη στιγμή που αποφάσισε να υιοθετήσει τη μικρή Είντα και ταξίδεψε αρκετές φορές μαζί της στην Ουγκάντα προκειμένου να περάσουν χρόνο προσαρμογής με τη μικρή.

«Έχω απεριόριστο σεβασμό, πέραν της αγάπης για τη Χριστίνα. Το ότι έκανε αυτό το πράγμα παιδιά ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο, πολύ δικό της και πραγματικά τη θαυμάζω απεριόριστα γι’ αυτό που έκανε. Και δεν είχα καμία άλλη επιλογή παρά μόνο να σταθώ όσο μπορώ περισσότερο», είχε πει ο Τζώνη Καλημέρης για τη Χριστίνα Κοντοβά όταν βρέθηκε καλεσμένος στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Μιλώντας στην ίδια συνέντευξη για το ενδεχόμενο γάμου, είχε πει: «Δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα. Κάποια στιγμή θα παντρευτούμε. Εγώ το έχω ξαναπεί. Δεν έχω κανέναν φόβο ή αντίρρηση με τον γάμο. Γάμο κανονικό θα κάνουμε, όχι σύμφωνο συμβίωσης».

Τα πιο σημαντικά