Χώρισαν Στέλλα Μιζεράκη και Πάνος Ζάρλας – Η ανακοίνωση στο Instagram

6 Οκτωβρίου, 2018 7:27 ΜΜ
More videos

Η είδηση που ελάχιστοι περίμεναν έσκασε αργά το βράδυ της Παρασκευής μέσα από τα Insta stories της Στέλλας Μιζεράκη. Η νικήτρια του «Power of Love» ανακοίνωσε τον οριστικό χωρισμό της από τον πρώην πλέον αγαπημένο της και επίσης νικητή του παιχνιδιού στου άντρες, Πάνο Ζάρλα.

Η ανακοίνωση της Στέλλας ήρθε αργά και μάλλον έπιασε στα πράσα τον Πάνο που έσπευσε να απαντήσει και αυτός με δική του ανακοίνωση, τονίζοντας ότι δεν την προλαβαίνει.

Πιο συγκεκριμένα ο Πάνος έγραψε τα παρακάτω, επίσης σε insta story του προσωπικού του λογαριασμού, διαλέγοντας τα αντίθετα ακριβώς χρώματα από τη Στέλλα:

«Αυτό το κορίτσι δεν μπορώ να το προλάβω, τρέχει πιο γρήγορα και από τον άνεμο! Όπως σας είχαμε ενημερώσει με τη Στέλλα, ότι αν συνέβαινε κάτι στη σχέση μας θα το λέγαμε οι ίδιοι, αυτό λοιπόν κάνουμε και τώρα! Κρατάμε τις όμορφες στιγμές στην καρδιά μας και συνεχίζουμε από εδώ και πέρα με μια όμορφη φιλία! Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας και για την αγάπη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα…»

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του παιχνιδιού έριξαν λοιπόν τίτλους τέλους στη σχέση τους και το μόνο που απέμεινε είναι μερικές δεκάδες φαν κλαμπ με ονομασία τα ονοματεπώνυμά τους.