Χώρισαν μετά από 22 χρόνια γάμου – Αυτός είναι ο Αστυνομικός πρώην σύζυγος της Νικολούλη

5 Μαρτίου, 2022 2:02 ΜΜ
More videos

Η Αγγελική Νικολούλη ελάχιστες αναφορές έχει αναφερθεί στην προσωπική της ζωή, όπως εκείνη που μίλησε για τον χωρισμό της, μετά από 22 χρόνια γάμου.

Η 58χρονη δημοσιογράφος, που ασχολείται εξ ολοκλήρου με το αστυνομικό ρεπορτάζ, τα τελευταία 27 χρόνια, για 22 ολόκληρα χρόνια (1987-2009) ήταν παντρεμένη με τον αστυνομικό Γιάννη Μουσούλη, ο οποίος υπηρέτησε στην προσωπική φρουρά του Κωνσταντίνου Καραμανλή, κουμπάρο του πρώην ζεύγους και μάλιστα, έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Κωνσταντίνο.

Η Αγγελική Νικολούλη, που αυτό το διάστημα ασχολείται με την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, σε παλιότερη συνέντευξη που παραχώρησε στο Down Town, είχε υπογραμμίσει «αν δε θες να δημοσιοποιηθεί κάτι, δεν δημοσιοποιείται. Το δικαίωμα το δίνεις εσύ. Αν δε δώσεις εσύ τροφή, δεν θα φάει ο άλλος. Αν έχεις μάθει να ζεις με την κάμερα στις καλές στιγμές σου, θα σε ακολουθήσει και στις κακές».

Αναφερόμενη στον χωρισμό της, η δημοσιογράφος δεν πίστευε ότι θα ερχόταν η μέρα που θα χώριζε, αφού νόμιζε ότι είχε τον τέλειο γάμο.

Ακόμη και σήμερα, δεν μπορεί να εξηγήσει τι τους οδήγησε στον χωρισμό, ο οποίος έγινε σε πολιτισμένο επίπεδο, μετά από κοινή, μη αναστρέψιμη, απόφαση.

Αυτός είναι ο πρώην σύζυγος της Αγγελικής Νικολούλη: