Κυριακή, 21 Απριλίου 2024
βίντεοΧώρισαν 2 ανθρώπους με ένα τοίχο και τους έκαναν ολόιδιες ερωτήσεις. Δείτε...

Χώρισαν 2 ανθρώπους με ένα τοίχο και τους έκαναν ολόιδιες ερωτήσεις. Δείτε τις διαφορές στις απαντήσεις τους που θα σας βάλουν σε σκέψεις…

Τι απαντήσεις δίνουν σχετικά με τις επιθυμίες και τα όνειρά τους;

Ένα συγκλονιστικό βίντεο βγήκε στη δημοσιότητα και πραγματικά θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τη ζωή!

Ο σκηνοθέτης καταγράφει τις απαντήσεις ανθρώπων, σχετικά με τα όνειρά τους. Δύο άνθρωποι σε κάθε πλάνο, απαντούν τι ονειρεύονται να κάνουν ή να έχουν, χωρίς να βλέπει ο ένας τον άλλον.

Οι υγιείς άνθρωποι μιλούν για συναρπαστικές διακοπές στα ελληνικά νησιά, την σούπερ επιχείρηση, ή μια πολύ καλή θέση εργασίας στη Νέα Υόρκη.

Άνθρωποι που δίνουν τη μάχη τους με τον καρκίνο, κάνουν συγκινητικές ευχές για απλά πράγματα, όπως το να περπατήσουν, να μην υπάρχει καμία ασθένειαστον κόσμο, να απολαύσουν το θέαμα κάποιων λουλουδιών, ή να γνωρίζουν ότι οι οικογένειές τους θα συνεχίσουν να ζουν χωρίς να ανησυχούν.

Η 12χρονη Κριστίνα η οποία πάσχει από λευχαιμία, λέει χαρακτηριστικά καθισμένη σε αναπηρικό καρότσι: «Αυτό που με κάνει να είμαι πιο ευτυχισμένη είναι ο αέρας να αγγίξει το πρόσωπό μου«, κάνοντας την κοπέλα που κάθεται δίπλα της να ξεσπάσει σε κλάματα.

Η ταινία έγινε από την Ένωση των Εφήβων, στην Ισπανία και στο τέλος του κλιπ το μήνυμα που μένει είναι: «Εκτιμάμε τα μικρά πράγματα. Γίνονται σημαντικά όταν τα χάσουμε.»

dulcineastudios/fanpage

Τα πιο σημαντικά