Κυριακή, 26 Μαΐου 2024
εξομολογήσειςΧωρίσαμε και μου ζητάει πίσω όλα τα πράγματα που μου έχει αγоpάσει....

Χωρίσαμε και μου ζητάει πίσω όλα τα πράγματα που μου έχει αγоpάσει. Τι να κάνω;

Ο αγαπημένος μου ήθελε να μου κάνει συνεχώς δώρα!

Τον ουρανό με τ’ άστρα!Υπολογιστή,κινητά,πανάκριβα γυαλιά, τσάντες,παπούτσια και επώνυμα ρούχα. Μου πήρε και πολλά ακριβά κοσμήματα και μάλιστα κάποια ανήκαν στην οικογένειά του. Αλλά και ότι άλλο επιθυμούσα μου το αγόραζε!Σύντομα θα μου χάριζε και ένα αυτοκίνητο.

Στην αρχή τα πάντα ήταν ρόδινα.Ζούσαμε συνεχώς πάνω στο ροζ συννεφάκι και τα μαύρα σύννεφα, ήμασταν απόλυτα σίγουροι ότι δεν θα εμφανίζονταν ποτέ.Για χωρισμό δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μας.Το αντίθετο!Ήθελε να επισημοποιήσουμε την σχέση μας.

Όμως κατάλαβα, ότι δεν ταιριάζαμε πραγματικά και του είπα πως καλύτερα να χωρίσουμε και να μείνουμε φίλοι. Αuτό όμως δεν του άρεσε και αφού δεν άλλαξα γνώμη, μου ζήτησε πίσω όλα όσα μου είχε χαρίσει! Μέχρι και το αγαπημένο μου μενταγιόν καρδούλα που μου έδωσε δώρο για τα γενέθλιά μου!Δεν θα σκεφτόμουν ποτέ να ζητήσω τα δικά μου δώρα πίσω!

Στον χωρισμό πρέπει να είναι κανείς μεγαλόψυχος,να μην ζητά πίσω τα δώρα που έκανε,γιατί είναι σαν να διαγράφει τις καλές στιγμές που υπήρξαν.Έτσι πιστεύω και έχω δεθεί συναισθηματικά με τα περισσότερα δώρα του.Αν και χωρίσαμε δεν σταματά αυτός να ήταν μέρος της ζωής μου, όσο κι αν αργότερα προχωρήσω μπροστά.

Ό,τι χαρίζεις δεν μπορείς να το παίρνεις πίσω! Έτσι δεν είναι;

Άννα

Τα πιο σημαντικά